לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2007, 00:38
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מה בדיוק תרם פרס לפיתוח הגליל והנגב?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Audioslave שמתחילה ב "למה אתה נותן במה לחבורת..."

ומאיפה הבאת את הקלישאות האלה על "פרס ידו בכל ויד כל בו"??? נשמע כמו משהו שהיה מתאים לימי סטאלין.

מה שבטוח (ופרס גאה בזה): פרס אחרי ישיר להחדרת הגידול הסרטני העארפתי הישר אל לב לבו של הגוף הישראלי. התוצאה היא 3000 ישראלים שנרצחו ומי יודע כמה ערבים שאיבדו חייהם. לשימחתי "זכיתי" להעביר את רוב שירותי הסדיר ביו"ש ואזח"ע, לפני ואחרי "אוסלו", כך שראיתי במו עיני איזו "לא בעיה" פרס פתר ע"י שיצר בעיה אמיתית ע"י ייבוא מחבלים.

העובדה שמעולם לא הועמד לדין על מעשיו, או אף נתן עליהם את הדעת (להיפך: במין ליגלוג אכזרי הוא עוד גאה בכך) תשאיר את דמותו למשפט ההיסטוריה. העובדה שאינו מתחרט על "אוסלו" מוכיחה שלאיש הזה אין מצפון.

ושכחתה את תרומתו למוסד החתרנות הפוליטית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-07-2007, 00:51
  Audioslave Audioslave אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "מה בדיוק תרם פרס לפיתוח הגליל והנגב?"

הועמד לדין על מעשיו ?!

אני מצטער אבל אתם חולים בראש ...

אבל לא נורא ... כמה אנשי ימין מאחורי צג מחשב לא יורידו ממעמדו של האיש בארץ ובעולם !

אם היו בחירות לנשיאות בקרב העם הוא היה לוקח במעל 60% אז אל תתחילו להיות יותר צדיקים מהאפיפיור ..., נכון הוא עשה טעויות , אבל הוא תרם כל דקה מזמנו בחייו למען העם בישראל , זוכה לאהדה והערכה רבה בכל מדינות העולם והוא אולי הישראלי הכי מפורסם , ובצדק !

תפרגנו ... תודו לבנאדם ... שבעוד שנתיים שלוש ילך לעולמו ... הוא תרם למדינה הזאת יותר מכולכם או מכל אחד אחר ...

אני לא מתכוון להגרר לויכוח מטומטם ... כי שמתי לב שהפורום הזה זה פורום של ימנים שרק ביבי ביבי וביבי ...
אבל ראו מה הפלא ... אפילו ביבי פירגן לפרס ואמר שהוא יחזיר את הכבוד למוסד הנשיאות ...

תחי מדינת ישראל , יחי הנשיא !
ישן 16-07-2007, 00:58
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אז מה אתה אומר - שניישר קו עם ביבי?
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Audioslave שמתחילה ב "הועמד לדין על מעשיו ?! אני..."

לא יודע מה הולך אצלך, אי שם איפה ששומעים על פורומים (זה נושא השיחה שלך עם אנשים? אתה רציני?), אבל רוב אלה שאני מכיר מיישרים קו לפי האידאולוגיה שמנחה אותם, לא לפי אישיות זו או אחרת. "יישור קו" לפי אדמו"ר זה או אחר, זו התנהגות שנפוצה בעיקר בעולם החרדי ובעולם השמאל הקיצוני. אותי אישית לא ממש מעניין מה ביבי אומר או אמר. ואגב: בעולם מחזיקים מעוד כמה חברה ישראלים שהזיקו לישראל... גם מווענונו מחזיקים. אותי לא ממש מעניין ממי "מחזיקים" בעולם: למען האמת "בעולם" לא מכירים מה קורה פה במידה מספקת כדי לשפוט.

פרס אחראי ישירות לייבוא הרוצח המקצועי ערפת (היית עולל אז, אבל תאמין לי שזו אמת). מכאן שהוא אחראי במידה רבה ליצירת מצב שכתוצאה ממנו נרצחו כ-3000 ישראלים ועוד מעל 10000 ערבים לא ישראלים. אם אתה מעדיף את החמימות של "תמיכת העולם" שיבושם לך. אותי אישית מטריד מי יתפוצץ ליד הילדים שלי ברחוב מחר ומי אפשר לו להתפתח. את שאר העולם אני משאיר לך.

כשתגדל תבין שיש אנשים שאשכרה מחזיקים בדעותיהם בלי שזה "כזה כאילו ממש מתקדם". אחרי שאתה אוכל חרא ממרצים בקורס על "יוון במאה ה-19: בין מערב למזרח" בגלל שהמרצה לא אוהב את זה שאתה פעיל (לדעתו) בצד פוליטי "לא נכון", אתה מחושל מספיק כדי לא להתרגש מכל הנערים שמצביעים מר"צ כי אז לעולם לא יתצרכו להסביר כלום. פשוט יצאו אחלה בכזה כאילו.

* רוב אזרחי מדינת ישראל הם לאומיים (מה שאתה מכנה "ימניים"). זה לא רק בפרש: זה בכל מקום. אתה מוקף, אכלתה אותה.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 16-07-2007 בשעה 01:04.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:12

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר