לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2007, 09:47
צלמית המשתמש של fcf
  משתמש זכר fcf fcf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל fcf שלח הודעה דרך MSN אל fcf Facebook profile
בעייה במעבר לפונקצייה אחרת.. מוזר מאוד!

שלום
אני בונה טופס הרשמה לאתר שלי
הטופס בנוי מחמישה שלבים שונים...
השלבים 2-5 מעבירים נתונים בעזרת פונקציות

כלומר יש את הפונקצייה של השלב השני, בסוף מילוי הטופס הפונקצייה בודקת את הנתונים שהוכנסו, אם הם תקינים היא קוראת לפונקצייה של שלב 3 וכך הלאה..

עכשיו יש לי בעייה עם זה, בין שלב 2 לשלב 3 אני מצליח לעבור בצורה תקינה...
אבל כשאני מסיים את שלב 3 וקורא לפונקצייה של שלב 4 משום מה זה מחזיר אותי לפונקצייה השנייה שוב !!!

קוד הפונקצייה השלישית:

קוד PHP:
 function registerStep3($username$user_email$sex$age$user_password)
{

if(
$_POST['Send3']) {

registerStep4($username$user_email$sex$age$user_password);
 } else {

echo 
"<table align=\"center\" border=\"1\" width=\"470\" cellpadding=\"2\" bgcolor=\"#66CCFF\" style=\"border-collapse: collapse\" bordercolor=\"#000066\"><tr><td>\n";
    echo 
"<center><b>שלום $username</b></center><center>לאחר שבחרת את מינך וגילך, מערכת האתר יצרה עבורך טבלת עדיפויות כללית, כעת תוכל להוסיף או להסיר תחומי חיים המאפיינים אותך. תחומי חיים אלו יופיעו על שולחן העבודה האישי שלך [כאייקונים] וישמשו אותך בעתיד.</center>\n";
    echo 
"</td></tr></table><br>\n";

echo 
"<form name=\"form3\" method=\"post\" action=\"\"><table border=\"0\" cellspacing=\"3\" align=\"center\" width=\"520\">\n";
    echo 
"<tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"1\" value=\"1\">&nbsp;תוכנות - המלצות וסיקורים</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"2\" value=\"1\">&nbsp;משחקים וכיף</td>\n";
    echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"3\" value=\"1\">&nbsp;גאדג'טים ומתנות לגבר</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"4\" value=\"1\">&nbsp;תכנות ובניית אתרים</td>\n";
    echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"5\" value=\"1\">&nbsp;מנועי חיפוש ופורטלים</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"6\" value=\"1\">&nbsp;כתבות הגולשים</td>\n";
    echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"7\" value=\"1\">&nbsp;משחקי בנות</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"8\" value=\"1\">&nbsp;עולם העסקים</td>\n";
    echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"9\" value=\"1\">&nbsp;סרטונים מהארץ ומהעולם</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"10\" value=\"1\">&nbsp;ספורט ואומנויות לחימה</td>\n";
    echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"11\" value=\"1\">&nbsp;אוכל ובישול</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"12\" value=\"1\">&nbsp;סיקורי סרטים</td>\n";
    echo 
"</tr>\n";
   echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"13\" value=\"1\">&nbsp;קישורים מגניבים מהעולם</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"14\" value=\"1\">&nbsp;דברים שאפשר לעשות לבד</td>\n";
    echo 
"</tr>\n";
    echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"15\" value=\"1\">&nbsp;קהילות ופורומים</td>\n";
    echo 
"<td width=\"20%\"><input type=\"checkbox\" name=\"16\" value=\"1\">&nbsp;תוכנות מסרים</td>\n";
    echo 
"</tr><tr>\n";
    echo 
"<td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"Send3\" value=\"שלב הבא\"></td>";
    echo 
"</table></form>\n";
    }

הטופס כרגע לא חשוב.... הקטע הוא שכאשר לוחצים על לחצן שלח הוא אומר להעביר אותי לפונקצייה שנקראת registerStep4 אבל למרות זאת הוא מחזיר אותי לפונקיצצה הקודמת שנקראת registerStep2

תודה

עריכה:

ממש לא נראה לי שזה משנה אבל בינתיים הפונקצייה הרביעית שלי ריקה ... היא מעבירה אותי אטומטית לפונקצייה החמישית כי עוד לא בניתי את הפונקצייה הרביעית שלומר זאת הפונקצייה:

קוד PHP:
 function registerStep4($username$user_email$sex$age$user_password)
{
registerStep5($username$user_email$sex$age$user_password);

ובפונקצייה החמישית יש תוכן כלשהו ...

נערך לאחרונה ע"י fcf בתאריך 15-07-2007 בשעה 09:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:26

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר