03-07-2007, 19:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.03.05
|
|
אביחי, מספיק, כולם פה אמרו לך מה שהם חושבים, אתה לא רוצה להקשיב וסגור על עצמך, אפילו הכותרת של האשכול לא מרמזת על שאלה אלא על הכרזה - שלדעתי חסרת כל תוכן והדיון הזה הוא דיון ספאם טהור לכל דבר.
תיקח איזו מצלמה שבא לך, לי ואני מניח שלרוב הפורום לא ממש אכפת במה אתה מצלם, אלא באיזה סוג תמונות אתה מביא לנו למסך, אתה רוצה קנון - לך לקנון, אתה רוצה ניקון - לך לניקון.
ברוב הפעמים שאנשים גם שאלו "למה ככה ולמה ככה" רוב התשובות שלך היו "מסיבות שאני לא יכול להגיד" - אני לא יודע אם זה בגלל שאתה באמת לא יכול או בגלל שאתה בעצמך לא יודע, ומטרת האשכול הזה אפילו מאמתת את ההנחה השנייה שלי שאתה בעצמך לא יודע וזקוק לפידבקים מצד הפורום למעבר, דבר שלא עלה כרצונך כנראה כי ציפית שכולם ישבחו אותך על ההחלטה החכמה שלך, ומה שהם עשו זה פקחו את עינך למציאות שאתה פשוט רוצה להתחדש ועושה טעות ואתה מסרב להגיד זאת בעצמך אז אתה מחפה על זאת באמצעות העלת שאלה בצורת תשובה.
המסקנה הסופית היא שתעשה מה שאתה רוצה, אתה לא זקוק לפידבקים מצד הפורום או מצד כל אחד אחר, אתה רוצה מצלמה חדשה - קנה מצלמה חדשה, אתה רוצה יצרן חדש - עבור ליצרן חדש.
אבל אם כבר העלת את האשכול הזה, לפחות תנסה להפנים את מה שאומרים לך אנשים שעם כל הכבוד קצת יותר מקצועיים ממך ומתעסקים בצילום יותר זמן (שנתיים - או שאתה מצלם יותר זמן, זה לא ממש הרבה זמן, אני מתעסק בצילום יותר זמן מזה - שלא נדבר על המומחים של הפורום - שיש גם סיבה שהם "מומחים" - שתלמד מהם) ויודעים מה הם אומרים ורוב הסיכויים שבעצמם עשו או חשבו לעשות מעשה דומה לשלך.
יש משפט ישן שאומר "טיפשים לומדים מהטעיות של עצמם, חכמים לומדים מטעיות של אחרים" - או משהו בסגנון, תלמד מניסיון של אחרים ואל תעשה טעיות משלך (אני לא אומר שזו טעות, אבל אתה צריך להחליט אם זו החלטה בתום לב או החלטה פזיזה שתצטער עליה אחר כך).
סיימתי את דברי.