25-06-2007, 21:47
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.04
|
|
בקשה למפרט נוסף ב5000
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "06.07 - עוגן מפרטים והצעות לשידרוגים - רק כאן! (4)"
להזכירכם ביקשתי מפרט לפני כשבועיים בערך.
חשבתי פשוט שזה יעניין אתכם לשמוע שבשני המחשבים (אחד בן 5 לערך והשני בן 3.5) התקלקלו בצורה שלא ניתן/משתלם לתקן אותם, מכיוון שבשניהם הלך הלוח אם, שהסוקט שלו כבר לא קיים בשוק.
לענייננו, המחשב שלי הלך גם הוא (מקודם הלך של אחותי Adidush) וכעת למעשה אני צריך תקציב למחשב בשבילה. היא לא גיימרית לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד. לשימושים בעיקר של צפייה מרובה בסרטים (רצוי הארדיסק גדול), עבודה באינטרנט ובאופיס. שתי המערכת יריצו כנראה VISTA לכן אעדיף כרטיס מסדרת 8X00 של NVIDIA. התקציב כולל גם רמקולים, מקלדת ועכבר (שכנראה אקנה את שלושתם בסך 500 ש"ח מתוך התקציב), ואני לא בטוח בקשר למסך. כרגע יש לה מסך CRT בן 5 שנים, האם כדאי להחליף לLCD? ואיזה? אני בעיקר לא יודע איזה לוח אם, מסך ומארז+ספק לקחת.
אם אתה חושבים שיש מקום לשיפור ששווה השקעה כספית נוספת, קחו לעצמכם חריגה של 1000 ש"ח, אני יודע?... אני רוצה שהמחשב שלה יחזיק מעמד כמה שיותר זמן בלי צורך לשדרג.
אין לי מחשב בכלל כרגע לכן זה מאוד דחוף, במטוטא מכם. אני רוצה להזמין את שני המחשבים מפנדה.
תודה מראש
עריכה: ייתכן כי אין צורך בספק. בתיקון האחרון של המחשב שלה קנינו ספק כח חדש 400W, לא זוכר של איזו חברה. ייתכן שבגרסת ATX V2.0, אשמח אם תוכלו לבנות שני מפרטים עם ספק ובלי ספק.
נערך לאחרונה ע"י Obislu בתאריך 25-06-2007 בשעה 22:04.
|