שלום כולם ובוקר טוב. לפני מספר חודשים ישבתי בפאב מדליק ברחובות העונה לשם "לה מורס", חבר המליץ לי על בירה מסויימת בשם "קריק", בירה מצויינת בטעם דובדבן, נהנתי מכל לגימה. עכשיו, שאלתי היא... מישהו מכיר אותה? יודע במקרה על אתר שיכול לעזור לי לחקור אותה? תודה מראש...
כשהייתי בבלגיה קניתי כמה כאלה לחזרה הביתה.
טעמתי אותם רק בארץ, זה היה פשוט נורא, כל כך כעשתי על עצמי שסחבתי אותם כמו אדיוט....
הבירה תססה עם דובדבנים ואין לה טעם של בירה, ואם זכור לי נכון גם לא של דובדבנים....
ואין הרבה בירות שאני לא יכול לשתות, בינתיים הגיעו למעמד הזה בלטיקה עם כיסוי חום,הקריק הזה ולגבי הסטרן (או משהו כזה)הישראלית אני כבר לא זוכר
א. תמיד תטעם קודם לפני שאתה מביא משהו ארצה, במיוחד בטיסה.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי tomer_a שמתחילה ב "כשהייתי בבלגיה קניתי כמה כאלה..."
ב. אתה זוכר איזה סוג של קריק הבאת (כלומר, תוצרת איזו חברה)? כי יש הבדל ענק בין בירה מחבית לבירה בבקבוק, ואצל חלק מהיצרניות הגירסה בבקבוק פשוט בלתי נסבלת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שאנטית אלגנטית שמתחילה ב "שאלה בנוגע לבירה..."
מבין המיובאות לארץ יש את בלוויו קריק (לא בטוח אם עדיין מיבאים אותה) וטימרמנס קריק.
שתיהן טעימות מאוד, כאשר לטימרמנס (מחבית) יש ניחוח דומיננטי יותר של דובדבנים מרים.
שתיהן בירות איכותיות שלצערי הרב השוק שלהן בארץ לא גדול, ולכן יתכן והן יעלמו בקרוב.