לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-06-2007, 14:11
  AvishayIL AvishayIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.06
מכתב - ערעור על גיבוש חובלים

חזרתי היום מגיבוש חובלים, הייתה חוויה מדהימה, אך לא עברתי, ובכל זאת אני נעול על התפקיד, כי אני חושב שאני מתאים לשם ושלא נתתי את מאת האחוזים שלי.
כתבתי את המכתב הזה לביתן חיל הים:

ביתן חיל הים שלום!
בתאריך ה-17.6.2007 הגעתי לגיבוש חובלים שנערך בבסיס חיל הים, חיפה.
סיימתי את הגיבוש, אך לא עברתי לוועדות, שהתקיימו בסיומו של הגיבוש, נכון ליום שבו כתבתי את מכתבי זה, ב-20.6.2007.

אני מרגיש, שהתוצאה, שהתבשרתי על ידי המפקדים בסופו של הגיבוש, על כך שלא עברתי אותו, אינה משקפת את יכולתיי האמיתיות והמקצועיות כבן אדם.

אני מרגיש שלא נתתי את מאת האחוזים בגיבוש, בעיקר במבחנים על חומרי הלמידה, ובחלק מהמשימות הקבוצתיות. הרגשה זו אוכלת אותי מבפנים, מכיוון שאני חושב שאני מתאים לתפקיד מנטלית ופיזית, ומכיוון שאני מאוד אוהב את הים, אם מבפנים ואם על החוף, ותמיד חלמתי על לשרת בצה"ל בחיל הים, במיוחד על ספינת מלחמה כחובל.

עוד מימי ילדותי, השרישו בי את הערכים הפטריוטיים של שירות קרבי בצה"ל. אני גדל בבית שהאידיאולוגיה מסביבי והחינוך הערכי שקיבלתי הוא לשרת ולתרום כמה שיותר לצבא. ואני חושב, שהפוטנציאל המלא שלי כחייל ימומש בתפקיד בכיר בחיל הים. אני מכיר הרבה אנשים במערכת, חלקם בתפקיד בכיר בחיל הים וביחידת החובלים, ואני מבין מהם, ומההיכרות שלי עם עצמי, במיוחד לאחר הגיבוש אשר סיימתי אך לא עברתי, שהמקום שלי בצבא הוא במקום אחד – בחיל הים, כמנהיג וכחובל.

הנני מבקש מכם לתת לי הזדמנות נוספת להוכיח את עצמי מנטלית ומקצועית, ולתת לי את הזכות לעבור שוב את החוויה המדהימה שעברתי בימים האלו, הגיבוש ליחידת החובלים. אני בטוח, שאם תינתן לי הזדמנות נוספת להוכיח מה אני שווה בתחום הפיקודי והימי, אני אעבור את הגיבוש ואתגייס לקורס החובלים במרץ.

מה אתם חושבים?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2007, 14:46
  dudidu_10 dudidu_10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AvishayIL שמתחילה ב "מכתב - ערעור על גיבוש חובלים"

המכתב מנוסח טוב, אך יש בו בעיה אחת עיקרית. הסיבה שכל כך הדגשת, שבגללה לא עברת, יכולה להיות לך לרועץ.
מטרת הגיבוש היא לבחור את החבר'ה עם הרצון והנחישות לתת מאה אחוז מעצמם. החבר'ה עם הראבק האמיתי.
והבקשה לגיבוש חוזר בתואנה שלא נתת מעצמך את הכל היא מצחיקה , כיוון שבדיוק את המדד הזה הם צריכים - את הנחישות.
אם כבר אתה מבקש גיבוש חוזר תציין אולי שלא היית במיטבך באותו יום (בריאותית או כל דבר אחר...), ונתת את כל מה שיכולת, אך אתה מאמין כי אם תנתן לך ההזדמנות לשפר אתה תעשה זאת בהצלחה.
בכל אופן המון הצלחה !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:54

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר