11-06-2007, 11:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
|
|
יוו, משחקים משחקים משחקים :)
אחד המשחקים הראשונים שהיו לי נקרא TRON, וכן, הוא כלל גם את מרוץ האופנועים המפורסם שצריך לגרום ליריב להתקע בשובל שלך.
המשחק רץ בכבוד רב על מחשב דראגון32 שהיה המחשב הראשון שלי.
לאחר מכן קנינו מחשב אטאריXL800 שהריץ שלל רב של משחקים, בינהם מוזג הבירה, פול פוזישן, פיטו סטופ, spy vs spy (המשחק הראשון שלהם, אם אני לא טועה, באי עם הר הגעש),Boulder Dash ועוד.
לאחר מכן התחדשנו במחשב ATARI ST מגניב עם משחקים כמו Great Giana Sisters שדמה מאוד לסופר מריו, Space Station, Ghost Busters, The Real GhostBusters ועוד.
בתחום ה-PC התחלתי את דרכי עם XT עם 1MB זכרון (!) והרדיסק 20MB שחובר למוניטור רגיל (חיבור RCA) ותיפקד כמעין CGA קצת משופר
. מחשב מצחיק כי לא היתה כמעט שום דרך לנצל את 384KB הנותרים למעט בתור RAMDISK.
בתקופת ה-XT שיחקתי המון במשחקי סטייל DND כמו Pool Of Radiance, Curse OF The Azure Of Bones, Champions Of Krynn, Death Knights Of Krynn ועוד.
כמו כן, אני זוכר משחק סטייל רוקטיר, שההגנה נגד העתקה היתה טבלה עם כמות הדלק שצריך כדי לטוס ממקום למקום, ואם מכניסים מספר שגוי אז מתרסקים (כמובן שהטבלה היתה בכיתוב שחור על רקע אדום כהה) וכמובן, הקווסט החינוכי לארי מכנסי נוחות, .
לאחר מכן, שיחקתי המון ב-SC2 (וגם קצת ב-SC שכלל רק את החלק של הקרבות), קומנדר קין, רוקטיר (המשחק שיצא אחרי הסרט, השלב הראשון היה לזכות בחרות טיסה), jones in the fast lane, DUNE 2 ועוד.
אחד המשחקים שהכי "עשו לי את זה" היה.... The Day Of The Tentacle.
קווסט מטורף, אנימציה משוגעת, מוזיקה פסיכית, המון הומור ופשוט כיף לשחק בו.
במשך שנים חלמתי להשיג את גירסת ה-CD שכוללת דיבוב מלא של המשחק (בגירסה הרגילה רק הפתיחה מדברת) ולפני כמה שנים הצלחתי לשים עליה את היד.
וזהו, לבנתים.
|