בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MONOCHROME שמתחילה ב "יכול להיות מעניין, יש בפורום לא מעט חובבי צילום."
הקיטריונים צריכים להיות כמה שיותר פשוטים.
1. תמונה אחת לכל משתמש.
2. בתמונה מוצג צה"ל וכל מה שקשור אליו.
3. התמונה חייבת להיות שלך.
4. לא יעשה שימוש בחותמות במרכז התמונה אלא רק בצידה.
4. שבוע אחד להעלאת תמונות. שבוע נוסף לסקירתן וכתיבת הערות עליהן. בתום השבוע השני מנהלי הפורום מציינים מי זכה במקום הראשון, השני והשלישי.
5. כל התמונות יוספו בשירשור אחד. כל תמונה חדשה תשורשר להודעה המקורית ולא איכנשהו בטרד. סדר.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "מעבר לכך, אפשר לפתוח אתגר..."
נושא נוסף: פנל השופטים, מנהלי הפורום..(ועוד אנשים מפורום צילום למשל?)
האם יפורסמו כללים לניקוד?
בסופו של דבר בתחרות צריך לא רק להשתדל, צריך גם לדעת מה מצופה ממך כמתחרה.
לאור הנאמר, האם תהיה יוזמה כזאת בפורום?
ובנוסף, אספקט חשוב מאד בנושא תמונות צה"ל: צנזורה.
מציע כמה כללים פשוטים:
א. לא תמונות מתוך בסיסים (כידוע, חל איסור לצלם בבסיסים צבאיים)
ב. לא תמונות של נפגעים
ג. לא תמונות של ציוד מסווג או חומרים מסווגים (זה כולל מפות ותצלומי חמ"לים. בזמן לבנון 2 דלפו לרשת כמה תמונות עם מרשמים שמעליהם כתוב -סודי-. כמובן, יש לעיין שוב בכלל א')
ד. *נתון לשיקול* פנים של חיילים - לטשטש או לחשוף? (באם מדובר בחיילים שלא שייכים ליחידות החייבות בטשטוש אך לא הביעו הסכמה או אי הסכמה לחשיפתם). אם לטשטש, הטשטוש צריך להיות אחיד. מה שמתחרה הוא התמונה לא "טישטוש אומנותי"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "תחרות של תמונות שקשורות בצה"ל"
האשכול ייפתח מאוחר יותר (לכל המאוחר מחר) לאחר שכל העניין יוסדר ויאורגן. בעבר כבר היתה תחרות דומה שנוגעת לנשק אישי, ואנו נשתמש באותם כללים מאז. פירוט נוסף יפורסם בהמשך.
1) אין תמונה מנצחת.
2) זה מאורגן בצורה נוראית, אין כל סדר ולמרות שעסק ברובים ישנן תמונות של טנקים ואיש מוזר ומיוזע עם רימונים ביד..
3) חלק מהתמונות לקוחות מדובר צה"ל. (למשל התמונה של ניקוי הקנה בטנק)
האם בקבוק עם תוכן מעניין יכול "לשכנע" את שופטי התחרות בדבר הזוכה
כמובן שאני מדבר על תוכן אחר מאשר של בקבוק מולוטוב למרות שאני לא יודע מה ישכנע את לבני יותר - וויסקי או מולוטוב
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי avishon שמתחילה ב "[QUOTE=ספטון1]
...לא הצלחתי..."
תודה לך שהסכמת להעביר את התמונות לא הצלחתי ושלחתי לך 3 תמונות ,
אינני יודעת בדיוק מה לשלוח
אבקש ממך באמת להעלות את הקובץ של האריה,
נכנסים לגוגל לפי השם שציינתי "האלוף שהיה לו אריה"
ותראה שגם כתבתי שם
יש שם אריות אבל לא המקוריים
בתודה מאוד
תודה לך שהסכמת להעביר את התמונות לא הצלחתי ושלחתי לך 3 תמונות ,
אינני יודעת בדיוק מה לשלוח
אבקש ממך באמת להעלות את הקובץ של האריה,
נכנסים לגוגל לפי השם שציינתי "האלוף שהיה לו אריה"
ותראה שגם כתבתי שם
יש שם אריות אבל לא המקוריים
בתודה מאוד
לא הצלחת להעלות אותן , מכיוון שחלקן פשוט חורגות מהמסגרת המותרת... (לתשומת ליבך : הרוחב המותר עד 800 פיקסלים , המשקל המותר עד 250kb)
הנה התמונות שהעברת אלי (בתקווה שלא פיספסתי משהו... )
מילואים בסיני במלחמת יוה"כ 1973 , ברחבה ליד הקיר של המרכזיה :
בבסיס החדש במצודת כפיר :
1970 , פיקוד המרכז ברמלה . אני , המאמן והאריה כשהיה עדיין גור : (הסיפור כולו בבלוג של "ספטון1" ב-"תפוז")
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "תחרות של תמונות שקשורות בצה"ל"
אני חושב שזהו רעיון מאוד נחמד.
אפשר לפתוח תת-פורום ל"צבא וביטחון" ושם לפרסם לא רק תמונות אומנותיות שקשור לצה"ל אלא כל התמונות שקשור לצה"ל, שאלות, תמונות יומיות וכולי... כמובן הכל אחרי צנזורה
אני בעד!!!
מיכאל מס. סא"ל (מיל.), אוצר מוזיאון יד לשריון בלטרון. מומחה לרק"ם ובעיקר טנקים
חבר מתאריך: 26.01.02
מתאבן קטן
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי parasaki שמתחילה ב "אני חושב שזהו רעיון מאוד..."
תמונה חביבה מיני רבות באחדהאימונים בצאלים
מצלמה קודמת בסיסית, מינולטה דימאז' 7HI
הוחלפה לאחרונה ב-D80
שנפתח איזה אשכול זמני? או אולי נמשיך קצת באשכול זה ?