18-05-2007, 12:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.03
|
|
באמת שאין לי מושג מאיפה מגיעה העוינות הזאת. אני גם לא חושב שהיא מגיעה לי.
"ברגע שאני אכתוב תגובה רצינית כולכם שוב תקפצו עלי ותראו לי באגרסיביות כמה שאני טועה (מבחינתכם) וכמה שזה הכל לא נכון. הרי אף אחד פה לא באמת יקרא את דברי ברצינות וסתם תנפנפו את התגובה שלי כי היא איכשהו לא מתאימה לכם, ואתם צריכים להגיד דברים קבועים ולהציג עמדה קבועה ומקובעת עקב הסטטוס שלכם (מנהלים)."
אם לדעת מישהו - אתה טועה, הוא יענה לך את דעתו. זאת מטרת הפורום. אני מנהל, נכון, אבל, אני גם גולש כמוך. וראית שהעלו פה טענה על אופן הצעת הפורומים בפרש - ומיד 3 מנהלים הסכימו לטענה. על זה, אין לאף אחד מה לומר?
בקשר לחלק השני של המשפט שלך: אנחנו מקיימים דיונים בנינו. רוב המנהלים הם בפרש כבר שנים. ויש עוד שהם כבר מנהלים שנים. זה המון ניסיון. ניסיון וידע על דברים שיצליחו ודברים שלא. או, פורומים שכבר היו קיימים - ועקב חוסר ביקוש, ירדו. ואז, מגיע גולש ומציע להקים את הפורום. המנהלים בודקים ורואים שעד לפני שנה היה כזה פורום ומספר האשכולות בו לא הצליח למלא עמוד. אז? מה לדעתך צריך לעשות?
אנחנו עורכים הצבעות בנושאים שונים ומגוונים. כאשר מגיעים לדעה - זה רק הגיוני שנציג עמדה קבועה.
קוראים לזה בצבא "אחדות הפיקוד". אני מניח שבאזרחות זה "אחדות הניהול". העקרון זהה. אם ההנהגה מפוזרת ומסוכסכת - דברים לא מתבצעים.
ניקח לדוגמה את פורום תנועות נוער והדרכה. אני ממש לא חייב לך דין וחשבון - אבל, כן חשוב לי להראות לך עד כמה זה לא צודק רק להעליל האשמות. מנהלים שונים, בשלושה פורומים ויותר, קיבלו הודעות פרטיות מגולשים שהיו רוצים לראות פורום כזה. במקביל, הגיע למנהלים מגולש אחד טופס עם הצעה לפורום הנ"ל. הרעיון מצא חן בעיניינו, ראינו שיש ביקוש, ערכנו הצבעה בקרב המנהלים (שעברה) - והקמנו את הפורום. עכשיו, תגיד לי, מה הקשר לקומבינה? אין מנהל שמקבל משכורת מהאתר. אין צ'ופר למי שמנהל יותר מפורום אחד. ההפך. זה רק יותר עבודה. אנחנו עושים את זה כי אנחנו אוהבים את זה.