23-04-2007, 22:32
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.07
|
|
תגובה לשימי ודן
לשימי:
אתה צודק ובגדול... נראה לי שאני ימתין מעט עד שיצא גרסאת SP1 או אפילו עוד קצת עד העדכון של SP2... שווה לי לחכות כדי שיהיה מוצלח יותר... וכדי לי להמתין שיהיה את זה לכולם עם מחשב חזק כדי שהמחירים ירדו, כי אז יגיע מחשב עם טכנולוגיה גבוהה יותר... הרי בזמן האחרון הטכנולוגיה התפתחה במהירות מטורפת...
לדן:
תלוי למי יש ביצועים ברמה גבוהה יותר..
איזה מהדורה של ויסטה יש לך? (home basic, home primium, bussines, ultimate) כמה ביטים יש לך? (32BIT, 64BIT) מה המפרט של המחשב שלך? (מעבד, לוח אם, זיכרון (ראם - איזה מהירות איזה נפח מה הCL וכו'), דיסק קשיח (נפח ובאפר וכמות הRPM ציין את מס' הכוננים שברשותך), מבוסס על AMD או על אינטל?
האם המחשב רץ מהר? אין באגים? יש התאמה לכל התוכנות/חומרה/דרייברים? עם איזה תוכנות משתמש בעיקר ודלוקות רוב הזמן?
אצלי דלוקות ביחד ובעיקר התוכנות הבאות: icq, skype, MSN messenger, nod32 AntiVirus, internet explorer 7, Macromedia flash 8 (Editor), VisualBasic 2005, office word 2007, office excel 2007, office powerpoint 2007 ועוד מלאן תוכנות.... האם המערכת רצה טוב?
לצוות מיקרוסופט ישראל:
שלמתם ל-400,000 מתכנתים מקצועיים שיעבדו 4 שנים ברציפות שהם 48 חודשים, הוצאת יותר מ-2,000,000 ש"ח אפשר להגיד שיותר מ-4,000,000 ומה אני יגיד לכם צוות יקר, המערכת הזאת מעולה אבל סתם זרקתם את הכסף לפיתוח של המערכת... למה? - לפי מה שזכור לי:
עד היום קניתי מערכת הפעלה בשביל המחשב -
היום אתם, צוות מיקרוסופט, דורשים ממני שארכוש מחשב בשביל מערכת ההפעלה...
אם כל הכבוד, ויש כבוד, החידוש היחיד זה העיצוב, הAERO, הממשק הנוח, הבטיחות, המדיה סנטר, המערכת תפעול קולי ועוד הרבה...
אבל צוות הפיתוח שלכם שכח (או יותר נכון בכלל לא חשב על זה...) תבינו ש:
צוות הפיתוח שלכם לא חשב על דרישות המערכת המינימליות של מערכת ההפעלה הזאת - ומבחינתי זה פשוט בושה לחברת מיקרוסופט
אני שוקל בגלל זה לעבור ללינוקס - היא חשבה גם על נוחות, גם על עיצוב וגם על דרישות מערכת. המערכת החדשה של לינוקס היא חינמית לחלוטין (כן כן, גרסא חוקית לגמרי) והיא משוכללת ומעוצבת יותר טוב, ולמרות כל זה - דרישות המערכת שלה נמוכות הרבה יותר משל הXP ובטח אבל בטח שבהרבה הרבה הרבה הרבה פחות דרישות מערכת מהויסטה...
יש לי 2 מחשבים, אחד מבוסס אינטל שבמקרה פנטיום III והשני פנטיום 4...
בשביל XP מספיק פנטיום 3 ובשביל VISTA צריך core2duo e6600 או אפילו e6700 וכדי שיפעל ממש באופן רציף ואיכותי כדאי ללכת על ה core2Quad שעולה כיום כ-5200 ש"ח (כן כן, זה המון) אז אני חושב שאני יחכה שהמחירים ירדו ואז אני ישקיע כ-12000 ש"ח כדי לקנות את המחשב עם הביצועים המיטביים ביותר (עד אז מי יודע מה יהיה) ושיהיה עם מערכת ההפעלה החדשה ביותר שתיהיה אז... אני מקווה שעד אז יהיה SP2 של ויסטה אולטימייט... אז אני אחכה עוד שנה-שנה וחצי, שנתיים גג!!
טוב,
תודה לעונים,
יובל
נ.ב. בבקשה תענו להודעה הקודמת שפירסמתי, ששאלתי על "איך בוחרים חלקים למחשב"...
|