17-04-2007, 22:27
|
|
|
חבר מתאריך: 14.07.06
|
|
שמאלני :(((
ציטוט:
במקור נכתב על ידי איתי מאיר
כמעט כל הקיבוצניקים הם שמאלנים מובהקים, עם אחוזים מטורפים של הצבעה למרץ-עבודה-ירוקים-עלה ירוק וכל שאר המפלגות הליברליות, ובכל זאת יש להם אחוז מאוד גבוה ביחס לאוכלוסיה של קרביים, קצינים, ושות'.
|
נגיד.
ציטוט:
המיתוס הזה לא עושה לאף אחד טוב, שמאלנים לא אוהבים את הארץ פחות, אני לא חייב לאהוב ערבים בשביל להיות שמאל.
|
אכן.
ציטוט:
שמאל זה עניין של תפישה לגבי מה יותר חשוב, יציבות מדינית לעומת יציבות צבאית.
|
לא, זה לא.
ציטוט:
אני מעדיף שהיציבות של המדינה תתקבע בזכות הישג בין מדינות, ולא כסטטוס קוו שהצבא קובע, זה ההבדל בהשקפה.
|
גם הימין, גם רבים אחרים. מעניין, אני משוכנע בכך שלא רק השמאל מעוניין בכך, אלא שהעניין הוא שיש כל מיני הישגים שמדינות יכולות להשיג.
ציטוט:
בכל מקרה, לדעתי אנשים כן צריכים לתרום למדינה, אבל אני חושב שלאו דווקא בתור חיילים.
|
מסכים.
ציטוט:
לדעתי, יש היום יותר מדי חיילים, והמערכת לא יודעת מה לעשות איתם, סתם מבזבזת איתם משאבים, ומבזבזת להם ת' זמן.
|
יכול להיות.
ציטוט:
מה שצריך לעשות זה פשוט להפנות יותר אנשים לשירות לאומי. יש לא פחות צורך באנשים במד"א, במשטרה, באגודות למיניהם, מאשר בעוד כמה פקידים, ומכיני קפה למפקדים.
|
בהחלט אין צורך במכיני קפה נוספים, אלא שלא צריך "להפנות לשירות לאומי", אלא לחייב את כל אזרחי המדינה בשירות לאומי כלשהו - בצבא, במשטרה, במד"א, או באיסוף זבל ברחוב עם המקל הדוקרני הזה.
ציטוט:
צבא גדול הוא יותר ביוקרטי, יותר מגושם, ומגיב בצורה יותר איטית וכושלת לכל דבר.
|
צבא תמיד גדול מספיק כדי להיות גרוע. העניין הוא ששלנו מצליח להיות גרוע בצורה יוצאת דופן מגדר הרגיל. כבוד! (?)
ציטוט:
אני כמובן מעדיף שיהיו יותר קרביים, אבל לא כל אחד מסוגל, מבחינה פיזית, נפשית או מנטלית, לשרת בתור קרבי. כל אחד שיתרום את מה שהוא חושב שהוא מוכן לתרום, אבל העיקר שיתרום.
|
רעיון טוב.
ציטוט:
בכל מקרה, במה שעלול להישמע כניגוד מוחלט לפסקאות הקודמות, אני לעולם לא שופט אנשים שמשתמטים רק על הדבר הזה.
|
לא הבנתי.
ציטוט:
כל אחד והסיבות שלו, לא כולם בנויים לשירות במסגרת מסיבית, אגרסיבית, וכופה שכזאת.
|
תכלס.
ציטוט:
זין.
|
גם לך.