לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-04-2007, 00:21
  eran447 eran447 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.06
שלח הודעה דרך ICQ אל eran447
שאלה חשובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Snach שמתחילה ב "לדעתכם יש מחסור בכוח אדם בצבא?"

כשאני חוזר הביתה מפה ומשם אני אוהב לקחת טרמפיסטים ולדבר איתם קצת, כדי להתחבר לציבור שאני לא מכיר בצורה בלתי אמצעית ולא דרך התקשורת.
ברוב הפעמים זה חבר'ה חרדים, ככה שנושא השיחה תמיד מתגלגל לשאלה 'מה עם גיוס?' אני מוכרח להגיד שעל אף שדעתי שונה מדעתם יש להם סיבות מצוינות (אם מסתכלים על המדינה מנקודת המבט שלהם...) ובטח שהרבה יותר טובות ממשתמטי קב"ן ודומיהם בציבור אחר...
בקיצור, אחת התשובות ששמעתי פעם ובאמת הכעיסה אותי (שני חבר'ה באמת צעירים...) היא- "לצבא לא חסרים חיילים" ו- "אם היו חסרים לא היו משחררים אותנו", וזה מילא, אבל כששאלתי איך אתם יודעים התשובה היתה "כולם יודעים/ כולם אומרים/זה ידוע/וכדו'".....יותר מזה לא הצלחתי להוציא מהם...
בשלב הזה מיותר להגיד שנאלצתי להוריד אותם ולא רק בגלל שהם הגיעו לאן שרצו.....

סליחה אם טיפה סטיתי מנושא האשכול, אבל יפה שהעלת את הנושא סנאצ' (ואני מקווה שאתה לא מחפש תרוץ להוציא 21 נפשי... )

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-04-2007, 10:17
  eran447 eran447 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.06
שלח הודעה דרך ICQ אל eran447
חבל שאתה לא כ"כ מקשיב
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Gashot שמתחילה ב "הזכרת לי שעשועון טלויזיה..."

"לא אכפת להם מה קורה עם בני גילם" ולך אכפת?!?!
בשביל זה כתבתי שאני (עם כל חילוקי הדעות שיש לי עם הציבור החרדי) מעדיף להתחבר לעם שלי לא בצורה שאתה עושה את זה, אלא בדרך ישירה יותר, ישירה לגמרי! תשברו כבר את המיתוסים של "משתמטים" ו"לא אכפת להם מאף אחד חוץ מהם" אם תסתכל באזור גוש דן תוכל למצוא את זה הרבה יותר מאשר בבני ברק...... (והם אמרו לי בעצמם שאם היתה מלחמה והיוקוראים להם הם לא היו מתלבטים בכלל)
כדאי שתבין ידידי שלצבור החרדי בארץ (ואני לא בא להצדיק את הפטור משירות שהמדינה נונת להם) אכפת מאוד מבני גילם האחרים וזאת, תתפלא אבל זאת אחת הסיבות שהם יושבים בישיבה ולומדים תורה כי בדור שלנו זה אחד הדברים שצריכים הכי הרבה חיזוק, אז אולי הם טועים בטענה שלצה"ל יש מספיק חיילים אבל בטח ובטח שהם צודקים בטענה שגם בישיבה חסרים אנשים...
סליחה אם קצת נכנסתי בך....
ערן.

ישן 17-04-2007, 14:25
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי eran447 שמתחילה ב "חבל שאתה לא כ"כ מקשיב"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eran447
"לא אכפת להם מה קורה עם בני גילם" ולך אכפת?!?!
בשביל זה כתבתי שאני (עם כל חילוקי הדעות שיש לי עם הציבור החרדי) מעדיף להתחבר לעם שלי לא בצורה שאתה עושה את זה, אלא בדרך ישירה יותר, ישירה לגמרי! תשברו כבר את המיתוסים של "משתמטים" ו"לא אכפת להם מאף אחד חוץ מהם" אם תסתכל באזור גוש דן תוכל למצוא את זה הרבה יותר מאשר בבני ברק...... (והם אמרו לי בעצמם שאם היתה מלחמה והיוקוראים להם הם לא היו מתלבטים בכלל)
כדאי שתבין ידידי שלצבור החרדי בארץ (ואני לא בא להצדיק את הפטור משירות שהמדינה נונת להם) אכפת מאוד מבני גילם האחרים וזאת, תתפלא אבל זאת אחת הסיבות שהם יושבים בישיבה ולומדים תורה כי בדור שלנו זה אחד הדברים שצריכים הכי הרבה חיזוק, אז אולי הם טועים בטענה שלצה"ל יש מספיק חיילים אבל בטח ובטח שהם צודקים בטענה שגם בישיבה חסרים אנשים...
סליחה אם קצת נכנסתי בך....
ערן.

המממ...בישיבות חסרים אנשים? איפה אתה חי?

שבן גוריון הרשה למכסה של חרדים בישיבות המספר עמד על 200....כמה שנים אחרי זה העלו את זה ל500 כי הדרישה הייתה עצומה...ב1977 בגין הוריד את המכסות ומאז.....יש עשרות אלפים בבני ישיבות...כה שלהגיד שחסר בני ישיבות=בולשיט(מצטער על המילה אבל רק ככה אפשר לתאר את זה)

ישן 16-04-2007, 14:02
  סטריקס סטריקס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Snach שמתחילה ב "לדעתכם יש מחסור בכוח אדם בצבא?"

מי שראה אתמול תסרט XXX איש הגשם (מי שלא ראה בקצרה זה מספר על ניצול שואה שחזר בשאלה באושוויץ והתכחש לבת שלו כי היא חזרה בתשובה)

הוא אמר לבת שלו שהוא נשבע לא להיות כמו אבא שלו שראה אותו מקבל מכות מנאצי ומנקום להגן עליו הוא התפלל

זה הדעה שלי על המגזר החרידי שמתפללעם כל היום למען זכות השיבה לציון וכל החרא הזה אבל לא עושים עם זה כלום מעבר לזה

הם אנשים נחמדים והכול אבל בקטע הזה אין לי אלייהם כבוד בשיט יש לי יותר כבוד למשתט שפשוט מודה כמו גבר שהוא לא שם על המדינה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר