16-04-2007, 12:37
|
|
|
חבר מתאריך: 27.03.06
|
|
אף אחד לא שם אותך ללעג, לדעתי התשובה צריכה להיות אחרת
זה העניין. לא סתם להגיד לו, שזה יגיע אז זה יגיע, כי זה באמת לא ייתן לו כלום כמו שהסברת. יותר נבון לדעתי להסביר לו את העניין הרגשי שעומד מאחרי העניין, אבל מה קורה? הנשיקה והמגע הפכו לדבר זול, דבר שלא צריך "לעבוד" עליו בשביל להשיג אותו. ולכן הרגש בכלל לא מתפקד פה, כי מהשוק בשר הזה, ובאמת, מפרספקטיבה חיצונית זה נראה כמו שוק בשר, למי יש את הכי גדול בכל העדר(ותסלחו לי על התיאור, ככה זה נשמע) אז הוא ינסה לתפקד בצורה שבאמת תוכיח, שלו יש את הביצועים הכי טובים משל כולם(רב-שגל אמרנו?).
הוא בן 16! זה לא שהוא בן 20, עם חברה ו"חרדת ביצוע" כמו שאת מכנה את המצב, דבר שאכן לפי שיקול דעתך מצריך טיפול של סקסולוג. אני לא יודע איך מחזירים תמימות כזאת לאחור, החברה החילונית לא היתה כזו פעם, וגם שאני רואה כל מיני קיבוצים לא דתיים, ששמרו פחות או יותר על האותנטיות המצב הוא לא כזה.
אני לא בא להגיד כמה הנוער של היום דפוק יחסית למה שהיה פעם, כי אני יודע שזו לולאה אין סופית. אבל מהסתכלות חיצונית זה נראה ממש רע.
אני לא מתבייש לומר שלא שכבתי עם אף בחורה בחיים שלי(אני בן 18 וחצי) ואני לא מתבייש להגיד שהבחורה שאני אשכב איתה תהיה מישהי שאני אהיה נשוי לה, אני לא רואה בזה גבורה גדולה(הגיג נוסף- מכירה את הביטוי של חז"ל "איזהו גיבור? השולט ביצרו" אני מאמין גדול של ריסון עצמי, זה תמיד דבר טוב). ההפך, אני דווקא מעריך הרבה יותר את החבר'ה ששמרו על עצמם, ולא נכנסו למצבים האלה סתם, בשביל להגיד שהם לא סתם גברים, הם גברים עם נסיון מיני עשיר במיוחד ועכשיו הם מצדיקים את התדמית שלהם.
בנוגע לבחורה שאומרת ש"היו לה יותר טובים", שוב אני אסתכל על זה מהנק' מבט שלכם, ולכן אולי הדיעה שלי לא כ"כ אמינה או מציאותית.
אז מה? ואם היו לה יותר טובים? אז מה? את אוהבת אותו? אז תסבירי לו, תדריכי אותו, אנערף. מה היה הרעיון פה? שבמערכת היחסים מי שנחשב הוא זה שהכי הצליח לענג אותה(במובן המיני של המילה)? ההתעסקות פה היא אובססיבית לגבי הביטוי של האהבה, אבל זה נראה כאילו בכלל אין לה בסיס, שבשביל לקנות את אהבתה אתה קודם צריך לגלות בביטויי אהבה יכולת טובה. מבינה את האבסורד ואת מה שאני מנסה להגיד?
ונמשיך הלאה, לדעתי ברגע שהדבר נהפך להיות כ"כ זול, זה הורס גם את כל היופי של העניין. כי כשיש לך בת זוג אתה צריך גם תמיד לקחת בחשבון שהיו לה לפניך והם "היו יותר טובים". זה גם הופך את כל היופי שאני רואה אצלנו, למרות שחיצונית אין מגע בין בנות לבנים(אני כנה- חיצונית והתבטאתי בעבר בנושא). את הפלרטוטים בעיניים, את הקירבה המאוד מרוסנת הזו, את העדינות, לא השחרור רסן שלדעתי באיזה מקום נהיה כבר מגעיל. אני לא בא להשוות, אני בא להביא דיעה בנושא מפרספקטיבה שונה בעניין. פרספקטיבה של מישהו שלא נמצא בתוך השגרה הזו, ולכן אולי יכול להביא גם דיעה מאוד אמיתית וכנה מבחוץ.
מאוד מוזר לי שאני משתתף בדיון כזה, אודה על האמת, אבל כדאי לחשוב על זה שניה ולראות אם יש קצת אמת בדברים שלי.
נערך לאחרונה ע"י Aharron בתאריך 16-04-2007 בשעה 12:41.
|