לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 26-02-2005, 17:05
  משתמש זכר הברמן של הפורום הברמן של הפורום אינו מחובר  
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות
 
חבר מתאריך: 10.07.02
הודעות: 9,896
כריש טרי

ישנם הרבה מתכונים לבשר כריש, היום ניסיתי שניים מהם: בשר מטוגן עם השרייה בבירה ועם השריה בחלב.
ראשית קפצתי ביום שישי לסניף טיב טעם בסגולה (פתח תקוה) וקניתי כק"ג בשר כריש טרי.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/27258725.jpg]


ארבע שעות לפני הארוחה הכנתי בקבוק בירה הייניקן וחצי מיני-חבית הייניקן (את החצי השני שתיתי תוך כדי הכנה... )
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/18032753.jpg]


שפכתי את הבירה לקופסת פלסטיק והנחתי חצי ק"ג בשר כריש לצורך השרייה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/38534595.jpg]


לחצי השני של בשר הכריש הכנתי חלב
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/23287953.jpg]


וגם אותו השריתי
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/28334323.jpg]


מקץ 4 שעות הגיע מועד ארוחת הצהריים. הכנתי מחבת, שמן זית, פלפל גרוס ומלח
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/52460399.jpg]


טיגנתי ראשית את הנתח שהושרה בבירה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/76406965.jpg]


תוך כדי וגם בסוף הטיגון הוספתי מלח ופלפל גרוס ולבסוף הוספתי עוד קצת שמן זית
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/67366952.jpg]


בתיאבון
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/60550316.jpg]


לאחר סיום הטיפול בנתח שהושרה בבירה, ניקיתי את המחבת וטיגנתי באותו האופן את הנתח שהושרה בחלב.
בתיאבון
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2005/02/26/32993663.jpg]



לסיכום - מדובר בבשר טעים עם ריח מאוד יחודי ודומיננטי.
עד כמה שזה ישמע מפתיע - העדפתי את הנתח שהושרה בחלב כי הוא השתלב טוב יותר עם ריח הכריש.

כדי לא להחטיא שומרי מסורת חשוב לציין שכריש אינו כשר.

בתיאבון
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 27-02-2005, 14:33
צלמית המשתמש של השף
  השף השף אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הברמן של הפורום שמתחילה ב "כריש טרי"

הודעה מעניינית לתפריט מעניין ושונה ותמונות מצוינות, חבל שאינן יכולות להעביר טעם
בנוסף אני רואה גם שמחירו סביר על אף העובדה שניתן לסווג 'כריש' כמוצר שאינו שגרתי (בלשון המעטה)

ואיך אפשר ללא התיחסות לאלכוהול, בחירת הבירה מצוינת - גורדון היילנד סקוטש אייל
הסיפור המעניין שהגורדון של שלל טעמיה נקראת 'סקוטש' אך מיוצרת בגלל בבלגיה על ידי ג'ון מרטינס !

אותו ג'ון מרטינס הוא אנגלי שהיגר לבלגיה בתחילת המאה הקודמת, החל בייבוא גינס, פיתח את הגורדון שהוצגה כבירה סקוטית ואח"כ את הבולדוג הבלגית שלימים נקראית ג'ון מרטינס על שמו


האם טעמו וריחו מזכירים דג או שמא שונים ?
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י השף בתאריך 27-02-2005 בשעה 14:35. סיבה: תיקון שגיאת כתיב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר