07-04-2007, 15:23
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
טוב עשית שמחקת אותו מהאייסי
זה לא חבר. חבר לא יכול לזלזל בך ולנסות לפגוע בך כל הזמן עם המילים שלו ולהגיד לך עד כמה אתה אפס ומפגר וטיפש. ולא רק זאת, אלא הוא טורח בכל דרך שהוא רק יכול להמשיך לנסות ולזלזל בך. אני מציעה שתתנתק ממנו לגמרי ואל תענה לו בכלל או שתענה לו כפי שאמרו קודמי: "יופי" בצורה של: נו, ומה הביג דיל? לא מגיע לך יחס כזה. עדיף שתנתק איתו קשר לגמרי, ולא תענה לו. אל תיגרר למאבקי הכוח שהוא מנסה ללא הפסקה לגרור אותך אליהם.
מה שברור פה לדמרי שלחבר שלך יש רגשי נחיתות עצומים. אדם שמעריך את עצמו ואת יכולותיו, או אפילו רק מכיר במגבלותיו לא יחליט שאחרים נחותים כדי שהוא יהיה עליון. אדם שמעריך את עצמו גם לא מתרברב בזה ונותן לאחרים שיגידו עליו את כל הדברים הטובים. הנחתום לא מעיד על עיסתו.
עצה שנייה: אם בכל זאת אתה תירצה בעתיד להמשיך איתו את הקשר, תפעל בדרך אחרת. בכל רגע שהוא ישווה אותך אליו ויגיע למסקנה מהירה שהוא גאון ואתה אפס, או כל מיני דברים כאלה, תתחיל גם אתה להתרברב בפניו כמה אתה טוב, בלי להתייחס להשוואה שלו אליך. פשוט תתרברב כמה אני טוב בזה, כמה אני טוב בזה - בלי להתייחס אליו. פשוט תדבר בדיוק באותה שפה שהוא מדבר. זה מה שבדיוק אני עשיתי שבוע שעבר. יש לי חברה שכל הזמן מתרברבת כמה היא טובה, וכמה היא חכמה וכמה היא וכמה היא. אני לא מהסוג הזה. לי נמאס, אז מה עשיתי? התחלתי פתאום לדבר איתה עד כמה אני טובה בזה וטובה בזה ועד כמה אני חכמה - פשוט אמרתי את אותן מילים שלה, אבל על עצמי. ראיתי שהיא הסתכלה עלי פתאום אחרת. אני חושבת שהיא לא מעריכה אנשים כמו שצריך או לחילופין שהיא לא חושבת שמעריכים אותה אלא אם כן היא תודיע לאנשים ברעש גדול עד כמה צריך להעריך אותה.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|