לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-03-2007, 19:17
  Lalzary Lalzary אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.05
כיצד אבקש לפסול מקצוע מסיבה רפואית?

סופשבוע נעים וכמעט חג שמח.

אני משרת כחודש וחצי בתפקיד טכני דרג ב' בחיל האויר, לאחר קורס שארך כחודשיים. בעבודתי אני נחשף שעות רבות מאוד לשמש, לרעשים, מרים משאות כבדים ונוהג על רכבים כבדים (כגון טרקטורים) בשטח לא מישורי - כל זאת למרות שאני סובל מבעיית מיגרנות (המקנה לי פטור מחשיפה לשמש,לרעש ולריחות חזקים) ומכאבי גב חזקים שעדיין נמצאים בטיפול אורטופדי .
למרות כל אותם פטורים - אני נבצר מלהשתמש בהם, מכיוון שאם אשתמש בהם לא אוכל לבצע בעצם שום עבודה בתפקידי הנוכחי (רוב העבודה ככולה הוא עבודה בשמש, עם חומרים כמו צבע ושמנים בעלי ריחות חזקים ובסביבה רועשת של מטוסים ומנועי טרקטורים).
הנזק הבריאותי שהתפקיד גורם לי הוא גדול מאוד, החל בגב תפוס וכואב למשך ימים ארוכים, וכלה בכאבי ראש מטורפים שהופכות כל לילה שלי ללילה לבן.
אך משום מה הרופאים סבורים כי אני עדיין יכול להמשיך למלא את תפקידי (כנראה בגלל שלא הסברתי להם מספיק טוב מהו התפקיד וכיצד הוא סותר בצורה כל כך חדה את הפטורים שניתנו לי על ידי רופא מומחה).
האם יש דרך בה אוכל להגיש בקשה להעברת תפקיד מסיבה רפואית?
ובכלל - כל מי שמבין דבר בנושא, אשמח אם יוכל לכתוב כמה מילים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-04-2007, 16:24
  Lalzary Lalzary אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.05
ממשיך בשאלה....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lalzary שמתחילה ב "כיצד אבקש לפסול מקצוע מסיבה רפואית?"

אז ככה...
אחרי שהשתכנעתי ללכת ולדבר עם המפקד על כך שיש לי פטורים מריח חזק, רעש חזק מחשיפה ממושכת לשמש, ומנוחה בחדר בעת התקף מיגרנה, פטורים שמתנגשים חזיתית בתפקוד היומיומי שלי בתפקיד שבו אני משרת (שעות בשמש, ברעש, בסביבה של דלק ושמנים עם ריחות חזקים ועם כאבי ראש וגב נוראיים במשך כל יום-כל היום, ועל העובדה שהתפקיד שבו אני משרת הורס לי את הבריאות ושאני מרגיש בן 80 עם כל הכדורים שהרופאים בצבא נתנו לי לקחת (סך הכל מיגרנות וכאבי גב - משהו כמו 20 כדורים בשבוע!), נראה לי שאין לו כל כך הרבה רצון ואמצעים לעזור לי...
בשיחה הסברתי לו כי המיגרנות וכאבי הגב שלי החמירו מאוד כתוצאה מתנאי השירות בתפקיד וביקשתי שיעזור לי להשתבץ לתפקיד אחר בהתאם למצבי הבריאותי...
אלא שלפי מה שנודע לי, בשביל לעבור תפקיד מסיבה רפואית אני צריך המלצה מרופא מומחה.
כשביקרתי אצל אותם רופאים מומחים שנתנו לי את הפטורים (נוירולוג ואורטופד), ניסיתי שלא להראות להם עד כמה קשה לי בתפקיד שבו אני משרת, מה שהוביל לכך שיכתבו בדוח הרופא "כשיר לשרת בתפקידו...".
יש משהו נוסף שאוכל לעשות? אני ממש צריך עזרה כי חוץ מהכאבים המטורפים שנגרמים לי מהתפקיד אני מתחיל להרגיש כמו איזה נרקומן עם כל הכדורים שהצבא נתן לי לקחת.
מקווה מאוד שמישהו כאן יוכל לעזור לי...
תודה.

נערך לאחרונה ע"י Lalzary בתאריך 10-04-2007 בשעה 16:29.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:31

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר