22-03-2007, 17:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בקשר לטיסה אני לא יכול לעזור כי ארגנו לי את הטיסה דרך החברה שטסתי איתה (מחנה קיץ)
בקשר לפארקים - אם אתה הולך לאורלנדו אז יש את sea world ויש את universal studio שתיהם ממש נחמדים, sea world זה פארק מים ענק עם המון אטרקציות נחמדות וuniversal הוא פארק מתקנים של סרטים, יש בו 2 פארקים, אחד הפארק המשפחתי ואחד הפארק עם המתקנים ה"מפחידים", אנחנו עשינו טעות וחילקנו את universal ליומיים, בדיעבד היה עדיף לעשות את שתי הפארקים ביום אחד, למרות שזה יצא לחוץ קצת הפארק השני הוא דיי קטן והיינו בו רק כמה שעות ולא יום שלם, אז זה קצת איכזב.
בקשר לדיסני, יש כמה פארקים, הקלאסי הרגיל, אפקוט, אמג'יאם, חיות ומים - לפי דעתי ממש אין סיבה לעשות את כולם, רצוי לבחור 1-3 פארקים שמעניינים אותך.
בכל מקרה, אורלנדו היא מאוד מאוד יקרה (אפילו יותר מניו יורק) אבל אפשר למצוא חנויות שמוכרות כרטיסים מרוכזים בזול לכמה פארקים. ובתוך הפארקים יש לפעמים מבצע שאתה משלם סכום מסויים ואתה יכול לאכול חופשי כל היום - זה משתלם בטירוף, תזכור לבדוק את זה.
בקשר לניו יורק - אני לא יודע מה מעניין אותך, אבל אני למשל ויתרתי על הגראונד זירו כי ת'כלס זה סך הכל אזור בנייה סגור, וזה נמצא בדרום מנהטן וייחסית רוב האטרקציות הן יותר צפונה, לכן אני ממליץ על זה רק אם אתה עושה גם משהו אחר באזור (כמו נסיעה במעבורת לפסל החירות).
עוד דבר שיכול להיות נחמד - דיוויד לטרמן, קונן אובראיין וסאטרדי נייט מצולמים בניו יורק, הכרטיסים הם בחינם ולפעמים מופיעים בתוכניות האלו אמנים גדולים, צריך להזמין כרטיסים הרבה זמן מראש אז תנסה להשיג כבר בארץ (אני פשוט הלכתי בניו יורק והביאו לי כרטיסים לדיוויד לטרמן ליום שאחרי, הוא לא כזה מצחיק אבל זאת הייתה סוג של חוויה, לעומת זאת לקונאן אובריין הגעתי מוקדם בבוקר כדי להשיג כרטיסים בהמתנה, חיכיתי שעה בתור ובסוף הייתי הראשון בתור שלא הוכנס - היה ממש מבאס, לא ממליץ לאף אחד).
אני לא כל כך אוהב מחזות זמר, אבל אנשים ממליצים על זה בחום - גם זה עדיף להזמין מראש, למרות שאני הייתי בתקופה שאין הרבה תיירים ויכלתי לקנות כרטיסים אפילו למלך האריות (בסוף ותרתי) למרות שזה המחזה הכי מצליח. בסוף הלכתי למונטי פייטון - ספאמאלוט והיה ממש מצחיק.
דרך אגב, שבוע וחצי בניו יורק זה דיי הרבה, לא נראה לי שתגיע למצב שתשתעמם שם, אבל אם יש לך כסף אז עדיף לקצר מעט ולסוע לעוד מקום.