11-03-2007, 01:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
'מושי מושי' - הסושיה הכשרה באבן גבירול
זוגתי שתחיה, עברה מתיעוב דגים לוהט לתאווה בלתי ניתנת לסיפוק לדג נא בזכות הסושי של מסעדת 'יוקו אונו' הכשרה ברמת גן ( שנתנה ארוחה מצויינת במחיר טוב במבצע "שף תאכל - הכשר" בשבוע שעבר ).
לאחר ביקור במסעדת 'אונאמי' עם חברה שהשאירה לה חור בכיס וחיוך שנמרח על הפנים לכמה ימים, חיפשנו מקום שפוי יותר מבחינה כלכלית והגענו לגמריי במקרה ל'מושי מושי' החדשה באבן גבירול ( הממוקמת במיקום האסטרטגי מן העבר השני של הכביש ל'סושיה' העממית )
המקום קטן וחביב, מואר, שני בחורים חייכניים ( ומאוד לא מלוכסני עיניים ) מכינים למול הלקוחות את גלילות הסושי במהירות -מה שמוכן מגיע לשולחן עם קופסיות קטנות של גינג'ר, ווסאבי ורוטב סויה.
הזמנו פוטומאקי סלמון (8 יח' ב 25 ש"ח), מאקי טונה אדומה (8 יח' ב 15 ש"ח), ניגרי ילו טייל (2 יח' ב 19 ש"ח) ואינסייד אאוט טונה ואבוקדו (8 יח' ב 21 ש"ח). אני שתיתי אסהי (18 ש"ח) והגברת מים מינרלים (7 ש"ח).
השירות אדיב ומהיר, הסושי טריים וטעימים מאד והמחיר שפוי
הגברת טוענת שב'אונאמי' מופע הכנת הסושי מרשים יותר, אך בתור סושי פאסט פוד, מהיר עממי וזול - הציון הוא 10 !
השלב הבא הוא ניסיון הכנת סושי בבית אך לדעתי אנו צריכים לטעום עוד קצת להתרשם בטרם ננסה בעצמנו.
בתמונה: אינסייד אאוט, פוטומאקי וברקע ניתן לראות את זוג הניגרי
_____________________________________
הבלוג : http://www.Ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff
© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי.
נערך לאחרונה ע"י The Cheff בתאריך 09-08-2008 בשעה 23:58.
|