לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-02-2007, 09:51
  מורי89 מורי89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.07
ריתוק+שבת..צריכה עזרה דחוף :(

שלום אני דיי חדשה פה..לא יצא לי עדיין להגיב אבל אני מסתכלת מידיי פעם על הודעות..אני צריכה את העזרה שלכם..וכמה שיותר מהר יותר טוב..
חבר שלי סגר שבוע בבסיסי וןאז עלה למשפט וקיבל ריתוק 28..

הריתוק אמור להגמר מחר ואמרו לו שהוא ייצא הביתה ב3 ככה אחרי המסדר מג''ד...
היה קטע לא נעים שלשום שסתם טרטרו אותו ואת אבא שלו כי הוא היה צריך להביא ציוד ולא נתנו לו לצאת..בקיצר הוא מרוקאי מתעצבן מהר התחיל לצעוק על המפקדת שלו שאיזה התנהלות מסריחה יש להם ואיזה חוצפה שהם מטרטרים טת אבא שלו ואז אומרים לו שיחזור הביתה כי כבר אין מי שיקח את התיק עם הציוד..
סיפור ארוך לא נכנס לזה...המפקדת סיפרה לקצין שלו(מ"מ) מה קרה והוא החליט לתת לו שבת על זה..המפקדת אמרה לו שזה לא נחוץ כי הוא מסיים ריתוק ושהוא לא התכוון באמת לפגוע..אבל הקצין מניאק כרגיל והוא לא מוותר..
בקיצורררר..יש איזה חוק מטכ''לי שמגביל כמה ימים חייל יכול להיות בבסיס?!...זה יוצא שהוא היה 35 ועכשיו הוא קיבל שבת אז זה עוד שבוע!..לפי דעתי זה מוגזם ומגיע לו לפחות אפטר קטן...או יוןתר טוב יש חוק שאומר שאסור שחייל יסגור אחרי שהוא היה בריתוק ומגיעה לו יציאה?!...
בבקשה תעזרו לי הוא אמור לצאת מחר ככה שכמה שיותר מהר תהיה תשובה יותר טוב...פליזזז אני כבר 35 יום לא ראיתי אותו ואני משתגעת כבר
תודה מראש וסליחה על החפירה!
מורוש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר