19-02-2005, 20:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
עמוס גם כאן :)
פרט לכל השינויים החדשים בפורום, חל גם שינוי מאוד משמעותי בחיים שלי כרגע- בצבא, במקביל לתפקיד שיש לי
כיום המפקד שלי ביקש שאכנס לעוד תפקיד שאומר יותר עבודה בשבילי ובעיקר יותר שעות .
האמת היא שהצעד הזה מאוד הפתיע אותי ולוקח לי זמן להתרגל ולסנכרן את עצמי לכמה כיוונים אבל בשורה התחתונה אני
בסדר עם המצב, כלומר- קשה לי כי זו יותר עבודה אבל עם הזמן אני מקווה שאשתלט על הכל ביתר יעילות .
אז יצא שהשבוע סיימתי עבודה ביום שני בעשר בלילה ולרגל יום האהבה וציון חמשת החודשים שלנו ביחד, חבר שלי שלח לי
בהפתעה זר פרחים מדהים עם שושן צחור ולוע הארי, ראיתי את הזר רק ב-11 בלילה, אבל זה עשה לי את השבוע !
וביום רביעי- נסעתי לפיקוד מרכז עם המפקד שלי לדיון מאוד חשוב עם הקצין הפיקודי שלנו וראש מדור בחיל ועוד
כמה קצינים (הרבה פלאפלים וארונות בחדר אחד ורק רב"טית אחת קטנה ) .
בדיון לקחתי חלק ודיברתי קצת, המפקד שלי הגדיר אותי כ"העוזרת" שלו וקיבלתי המון פידבקים על העבודה שלי .
לאחר מכן - לכשסיימתי בפיקוד נסעתי לתחנה מרכזית ירושלים כדי לקחת אוטובוס לאשדוד (זה יום שבו אני לומדת)
והתחיל איתי איזה חייל נחמד בזמן שאכלתי, מסתבר שהוא מ"כ בגדוד חי"ר של בחור שאני מכירה אז דיברנו
קצת ועפתי משם כי יש לי חבר, מספיק לי
וביום חמישי- ה-יום העמוס, יצאתי בשמונה וחצי מהבסיס ישר לחבר שלי והייתי איתו ברציפות עד היום בצהריים .
מאז שהוא התחיל לעבוד בבאר שבע, יוצא שאנחנו מתראים רק בסופי שבוע כך שמנצלים את כולם להיות ביחד .
ועכשיו אני עפה להתקלח כי אנחנו יוצאים לבית קפה עם כמה חבר'ה לפני השבוע העמוס הקרוב .
אה ארזזזזזזזזז - מזל טוב שוקולטה לרגל יום הנישואים (ולעוד הרבה שנים ), מסור נשיקה לאשתך !
שבוע טוב לכולם, נצלו את השבוע עד תומו ותעשו חיים
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 19-02-2005 בשעה 20:22.
|