17-02-2007, 19:08
|
|
|
חבר מתאריך: 05.02.07
הודעות: 132
|
|
הבט, יש לא מעט סוגי סאוורים שמקומות משתמשים...
אחד הראשונים שהיו היה תערובת של חלבון ביצה, מי סוכר ומיץ לימון טרי.
היום מרבית המקומות הזולים(מועדונים, בארים זולים וכו...) שמים רק תרכיז מיץ ליים(מחברת "ROSE'S").
מקום שטיפה יותר ישקיע בלקוחות שלו ישים מיץ לימון סחוט, מי סוכר וROSES.
היום בנוסף לזה יש תחליף למי הסוכר, שנקרא קנאדו - תזקיק קני סוכר, שהוא הרבה יותר טוב...
מקווה שעזרתי מספיק.
_____________________________________
|