16-02-2007, 02:48
|
|
|
חבר מתאריך: 04.08.05
|
|
לא קראתי את התגובות פה, כי רציתי לרשום את דעתי האישיתי מיד אחרי שקראתי את מה שכתבת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רושוש:) שמתחילה ב "באתי להגיד לכם משהו...מי שרוצה יכול לקרוא, קצת ארוך"
קודם כל, קחי נשימה עמוקה.
תרגעי, חבל בגיל שלך לקבל התקף לב.
אז נפלת על חברה שהתגלתה לך אחרי זמן כ-חרא של בנאדם.
משהו חריג?
ממש לא.
דבר ראשון- את עוד צעירה. ובאמת שאני לא סתם אומר את זה. את כולה בכיתה י', זה לא הרבה. בגיל שלך עוד מגלים אנשים שחשבת שהם הכי טובים בעולם- ובסוף הם נבלות. זה טבעי כמעט, וזה קורה.
דבר שני- זה גם דיי אשמתך. את בעצמך רצית לנתק איתה את הקשר אחרי שהיא שכבה עם ההוא שאהבת, ואת המשכת. זה רק מראה כמה שהיית תלויה בה כחברה, ולה היה את ה"כוח" בחברות שלכן. את זאת שתמיד סלחת, והיא זאת שתמיד הרסה לך וגרמה למשברים. אז האשמה היא לא רק שלה, אלא גם שלך שלא עצרת אחרי שני מקרים כאלו ואמרת זהו, נשבר לי ממנה, ואני לא מוכנה לספוג עוד.
דבר שלישי- רק כדי לחזק את מה שאמרתי בתחילת ההודעה, אני "כולה" מסיים י"ב..אבל אפשר להגיד שעוד בקיץ שעבר (בין י"א לי"ב) הבנתי מי אלו חברי הטובים באמת. וגם בגיל ההוא עדיין התברר שהיו לידי לא מעט חראות שהיום אני כבר לא מדבר איתם, ולא שווים אפילו להיות בספר-הטלפונים שלי. מה שאני מנסה להגיד זה שיקח לך עוד הרבה זמן עד שבאמת תדעי מי אלו החברים שבאמת, אבל באמת, את יכולה לסמוך עליהם. כי אני רק הבנתי את זה לפני 8 חודשים. (וגם כל זה בערבון מוגבל כי אלו רק חברים מהבית, ועוד לא התגייסתי (: )
לסיכום, קחי הכל באיזי, תזרקי "ז*ן" על הילדה הזאת שרק מיררה לך את החיים, ותמשיכי בחייך.
בהצלחה, ותעדכני.
נערך לאחרונה ע"י LoneWolf בתאריך 16-02-2007 בשעה 02:51.
|