15-02-2007, 15:35
|
|
|
חבר מתאריך: 12.02.07
|
|
מי שיש לו בעייה בפתיחת פורטים ל600E החדש שייכנס לפה...
להלן ההדרכה...
נכנסים כמובן רגיל לממשק של המודם ראוטר- (כמובן אחרי שהפכנו אותו לראוטר ) - מוודאים שהכתובת IP שהוא קיבל זה הכתובת גם של הכרטיס - בודקים דרך cmd/ipconfig
אחרי שהכל תקין נכנסים ל Advanced/ appliction/port forwarding/APort Forwaro שם בתוך הממשק
מצד ימין יש אופציה של custom port forwarding נכנסים לזה , שם ממלאים בשורה של appliction את השם של התוכנית , בשורה המקבילה אני מוודא שזה מופיע על tcp , אח"כ בשורה מתחת Source IP Address: ובמקבילה לה נרשום 0.0.0.0- זה בעצם הכתובת IP של התוכנה - וכיוון שאני רושם 0.0.0.0 אני לא מגביל את הכתובת -אח"כ בשורה מתחת - Destination IP Address: אני רושם את הכתובת של הכרטיס רשת ( והערה, אני יכול להגדיר בכרטיס שיקבל אוטומטית כתובת , אבל שוב אני חייב לבדוק דרך ה ipconfig איזה IP יש לו , זה בדרך כלל 10.0.0.1 אבל חשוב לראות בכל זאת ) - אח"כ בשלוש הקוביות שנשארו אני רושם את הפורט של ה TCP הרצוי, אחרי זה אני לוחץ על apply .
אחרי שביצעתי apply , נשארנו באותו מסך - פה קודם כל מוודאים שמצד ימין זה מוגדר הפעם על UDP ורושמים אותו הדבר כמו מקודם , כמובן חוץ משלוש הקוביות התחתונות Destination Port Start/map/end ששם אני ממלא את הפורט הרצוי של ה udp - חשוב לציין שגם ב UDP וגם ב TCP הפורט חייב להיות זהה בכל הקוביות , לסיום מבצעים apply , ולמעלה מצד שמאל לוחצים save setting , וזהו גמרנו !!!
חבר'ה - אני מחכה לתגובות !!!
|