לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2007, 12:48
צלמית המשתמש של NVJ
  NVJ NVJ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
כתבה ללא שם - סיפור שאני כותב - פרקים 1 ו-2 - אשמח לביקורות

שלום לכולם. התחלתי לכתוב סיפור, בינתיים אין לו שם, אבל האמת שיכול להיות שאני פשוט אקרא לו "ללא שם" כי זה קצת מתאים לו

כתבתי כבר 12 פרקים נכון לזמן כתיבת ההודעה הזו, ואני מביא לכם עכשיו בינתיים רק את שני הפרקים הראשונים. יש פרקים ארוכים יותר, יש פרקים קצרים הרבה יותר... האמת שאני חושב שזה נחמד.

אבל אני רוצה גם את חוות הדעת שלכם... בבקשה:

אה, וכל הזכויות שמורות לי וכו' וכו'

1

יום שלישי, 13:09

שעת צהריים, והאוטובוס הארוך גולש במורד הרחוב. אני חייב להגיע בזמן.

קוראים לי יונתן, או יהונתן, או יוני, או ג'וני, האמת שזה לא איכפת לי. אני עובד בחברת היי-טק ואני נוסע באוטובוס הרותח הזה לפגישת עסקים. למען השם, למה לא מונית... הקמצנים האלה... אני חייב להגיע בזמן.

האוטובוס ממשיך לדהור, ועוד כמה תחנות ואני מגיע. סוף סוף אני אצליח לעשות דבר אחד בחיים האלה כמו שצריך. עוד חמש תחנות, ושלוש, ושתיים.

אני לא מאמין, הוא שכח לעצור. "נהג!" אני קורא לו. אבל שום דבר.

"נהג!! תעצור!" אני צועק. למה הוא מתעלם ממני?

"פיספסת את התחנה!!! אני חייב לרדת עכשיו..."

הנהג מביט לרגע במראה הקדמית, אלי, מסתכל מייד קדימה ומחייך... למה?

2

יום שלישי, 13:09

מסכן הבחור. דווקא הוא. אבל התמורה... שווה את הכל.

קוראים לי דוד, ואני נהג אוטובוס. האמת שאני לא תמיד נהג אוטובוס, אפשר לומר שזו העבודה השנייה שלי. אני איש רע. אני עובד בעולם התחתון ואני רוצה עוד כסף. אבל אחרי המשימה הזו... אני אוכל לעזוב את העבודה המזדרגגת הזו. נמאס לי.

הם אמרו לי שנוסע אחד עם חליפת עסקים יעלה על האוטובוס שלי היום. "אסור לך לתת לו לרדת, הוא חייב לפספס את התחנה, את העיסקה". הם אמרו שהם ישלמו לי המון כסף על זה. אחרי כל הפאשלות הקודמות, אני חייב להראות להם שאני עדיין שווה משהו. הם יחסלו אותי אם לא.

אסור לפחד, הכל יהיה בסדר. הנה זה מתחיל.

"נהג!" הוא שם לב. ברור שהוא ישים לב, הוא עבר כבר את התחנה. אני מתחיל להזיע.

"נהג!! תעצור!" הוא צועק. איש מסכן... חבל.

"פיספסת את התחנה!!! אני חייב לרדת עכשיו"

אני מסתכל עליו. זה האיש הזה שהם דיברו עליו? אוי שיט, אסור לי להיראות חשוד. אני מייד ממשיף להביט קדימה ומחייך. זה שווה את זה.

כל סוג של תגובה תתקבל פה. אני רוצה לדעת מה היה טוב. מה חבל שהיה. מה אהבתם ומה לא. מה מעצבן ומה מיותר... הכל.

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר