30-01-2007, 15:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.04.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ilane
הסבירו לך את הכוונה האמיתית באשכול ששלחת לי
אכן הסבירו, ההסבר לציניות או כנראה לפי מה שאתה אומר ה"סלנג" כתוב לי בחתימה ואני הולך להשתמש בסלנג הזה עוד הרבה זמן (אגב אתה נוגד את שמוליק פה הוא אמר שזו ציניות ולא סלנג כך שאני כבר בדילמה ... או סלנג או ציניות בכל מקרה בשני המקרים אני הולך להשתמש בהן כחלק בלתי נפרד מתרבות הדיבור הישראלית )
לא מעט עולים מרסיה אמרו לי למשל שאם היינו משתמשים בקללות ברוסית שמשתמשים בארץ ברוסיה, היינו יוצרים תקרית דיפלומטית רצינית.
ומה זה קשור אליי ? ואם אתה תיכנס לרחוב שיש בו ערבים ותגיד למישהו אחושרמוטה אני מבטיח לך שתצא במנימום נזק של סכין בגוף .
זה לא אומר שזה נכון לעשות כך אגב, אבל אני עדיין לא מוכן לקבל את הקללה הזו מאף אחד אפילו מ"אדמין הבן זונה של פרש" שחושב שהוא "אחושרמוטה" עם התגובות שלו
לא צריך להתייחס למשמעות המילולית כמו שכשאתה אומר fuck אתה לא מתכוון לזיון
לגבי הציניות, הציניות לא היתה הקללה עצמה אלא בהקשר של מה שנאמר בכל ההודעה ובהודעה שקדמה לה
תלוי למי ולמה ,
יש גם הרבה אפרואמריקאיים שקוראים אחד לשני ניגר , עכשיו אם אתה טס לארצות הברית ושומע את ה"סלנג" שלהם ואתה קורא לאחד מהם "ניגר" מה נראה לך שיקרה ?
חוץ מזה, מה אתה הולך להתעסק עם ילדים בני 14 במה שבראש
תעזוב אותם בשקט
אני בדרך כלל ממש רגוע, מאתמול השתניתי וכרגע אני פשוט ערימה מהלכת של סלנג ישראלי
|
הבעיה שלי היתה עם ההתייחסות שקיבלתי, או בעצם אי ההתייחסות, על הזלזול הדפוק של המנהל ה"בן זונה" של פורום מה שבראש ועל האדמינים אחואת אלשרמוטה שכולם הצדיקו את הקללה בתור "סלנג" או "ציניות" או לא מעניין אותי למה הם הצדיקו .
סך הכל ביקשתי התנצלות והסבר ,
קיבלתי יש שם תגובות מפגרות של כל מיני מפגרים "אחואת שרמוטה" שמקבלים את הקללות הללו בסבבה, ולכן אני כבר בסבבה (נבדוק עד מתי )