29-01-2007, 10:14
|
|
|
חבר מתאריך: 02.05.04
|
|
טוב אז דבר ראשון שתבינו שלא אני זה שכתב את ההרצאה הזאת, שמעתי אותה מפי מרצה בכיר בנושא זוגיות. ואני די מסכים עם כל מה שנאמר שם. שלחתי את ההרצאה למשתמשת "אני8", מוזר שהיא לא הביעה כאן דעה על ההרצאה, אולי כי היא חושבת שיש משהו נכון בדברים והיא לא רוצה להודות באמת.
דבר שני, "אני8" לגבי מה שאמרת ש "שתייכם תתעוררו בלילה בגללו" זה ממש ממש לא נכון ! ואני מביא על זה עוד קטע מההרצאה :
ברגע שהתינוק בא, החיים השתנו לגמרי , עכשיו האמא כולה נותנת את עצמה לילד, היא נכנסת לחוויה טוטלית מדהימה של אמהות, היא מלאה כולה, היא לא צריכה אותך יותר, היא זורקת אותך, אומרת - תודה רבה שעשית לי את זה, יאלה להתראות , אתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה. ואחר כך היא עוד כועסת עלייך,
היא אומרת לך פתאום - למה הלכת ???
אתה אומר לה - מה, את הרי גירשת אותי,
ואז היא אומרת -אההה אבל הייתי צריכה אותך
- כן? למה???
- שתביא לי בלילה מטרנה, חיתולים....
וזו חוויה חזקה מאוד שהגברים עוברים, והרבה אנשים בזוגיות מצביעים על הרגע הזה כמשבר של הזוגיות.
מחקרים מראים שהבגידות הרציניות של גברים זה בשנים האלה, הם הכי הרבה בוגדים בנשים שלהם ברגע שהתינוק בא, זאת אומרת ברגע שהאשה דוחה אותו ואומרת לו - "לא בא לי" והיא מצפה ממנו להבין אותה ולחכות לה או לאונן, אז הוא פשוט עוזב.
בלידה האשה לא זקוקה לבן זוג, או שהיא כן צריכה אבל היא מחליפה אותו,האשה מחליפה את בן הזוג ביצור קטן וחמוד שאתה בא לך לחנוק אותו ואתה תופס אותו מהלילה ,אתה אומר "גם אני קם, היא אומרת לי לקום, להחזיק אותו, להחליף לו חיתול, גם אנחנו לא מזדיינים יותר, ואני זורק אותך מהחלון עוד רגע..."
זהו בינתיים, ושוב זה רק קמצוץ מתוך ההרצאה אני בטוח ששוב יעלו טענות נגד, אבל אני אומר שאתם עוד צעירים מכדי להבין מה זה לחיות עם אשה וילד. תכניסו לכם טוב לראש שהיום אין אהבה, זה לא כמו לפני 30 שנה שאז באמת הייתה אהבה ואנשים היו מתחתנים מאהבה, היום הכל עובד על אינטרסים, ותפסיקו עם הבולשיט הזה שזוגיות היום מושתתת על אהבה וכבוד שבאים משני בני הזוג כי היום זה לא עובד ככה. ולדעתי, היום כל הבנות צבועות, מראות לנו הגברים שהן עדינות נפש, רוצות רק להפיל אותנו בפח !
ניתן לכם רק דוגמא קטנה : אתה מדבר עם ידידה שלך באייסי, אתה שואל אותה מה את עושה? היא אומרת לך - "מבשלת ומנקה (ומדברת איתך בו-זמנית)". מה שהיא רוצה שתבין זה שאם תתחתן איתה אז יהיה לך בית נקי כל הזמן וארוחות טעימות בזמן. אבל תכלס - לא מבשלת ולא נעליים.
נערך לאחרונה ע"י bboyoren בתאריך 29-01-2007 בשעה 10:16.
|