12-01-2007, 21:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.09.05
|
|
אני לא מבין מה הבעיה שלך?
יש לך משהו אישית נגד המוכר? אל תערב את הפורום בכך. זה המוצר שלו, ככה הוא רוצה למכור אותו - אתה בתור לקוח לא חייב לקנות, לא חייב להתייחס והכי חשוב - לא חייב להתעניין.
לא טוב לך המחיר שלו לך תקנה אצל מישהו אחר. גם אם זה אפילו לא מעניין אותך, אל תנסה להיות פילנטרופ מידעי ולחפש חורים בסיפור שלו. אם בן אדם טיפש מספיק כדי לקנות מוצר במחיר מופקע - אתה לא זה שתהיה המחנך הלאומי.
וממה שאני ראיתי באתרים שהבאת לחזק את הטיעון שלך, יצאת קצת מוזר. הוא קנה את המוצר שלו ב-54 דולר כמו שאתה רואה, ומוכר אותו ב-200. המוצר לא היה בשימוש, אין לי מושג כמה זמן הוא אצלו וזה פרט חשוב, אבל מכיוון שכמעט ולא השתמש בו אני מניח שהמוצר לא בן 50 שנה. 34 דולר ב-EBAY משמע 143 ש"ח. תוסיף לזה את המשלוח, אתה מתקרב ל-200, בשביל מוצר שאין לך אפשרות לבדוק, להסתכל, לברר לנסות וכו'.
מבדיקה שלי באתרים בחו"ל (למשל J&R) ראיתי פילטר של חברת הויה שהוא גם IR ב-40 דולר.
באתרים אחרים ה-30-37 דולר. לזה צריך להוסיף משלוח ולפעמים גם מיסים, אם זה נרכש מחוץ לארה"ב. לא ראיתי את המוצר ואין לי מושג על טיבו, אבל 200 ש"ח זה מחיר גבולי. לדעתי אפשר להתמקח עליו.
אבל בין זה לבין להיכנס למלחמת חורמה באיש? הגזמת בחור. ממש הגזמת.
בהצלחה.
נערך לאחרונה ע"י Foxtrot1 בתאריך 12-01-2007 בשעה 21:49.
|