בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Paladin שמתחילה ב "חבר'ה, הצעות למקומות בילוי!"
אין פאבים בפ"ת...אפילו פיצה בשישי בערב אי אפשר להשיג כאן!
התקשרנו לפיצריה בר"ג והם לא הסכימו לעשות משלוח לפ"ת.
הם אמרו "תקבעו מקום מפגש מחוץ לעיר ונעביר אליכם את הפיצה"
טוב... עכשיו אחרי שפרקתי עול... מרפי'ס בהרצליה פשוט מצויין.
גם העוזי-באך בת"א טוב (מקווה שרשמתי את זה נכון )
שלום שמי רפי פלישמן ואני חדש כאן בפורום. אני חיל משוחרר מאזור השרון והשלום היחיד הרלוונטי מבחינתי הוא לתרום לדיון:
הפוגי דיו הוא מקום נחמד למדי הפוגי דיו אתר http://www.foggydew.co.il/ מיקום: רחוב היוצרים 3 כפר סבא תיאור: הפאב הזה משמיע בעיקר מוזיקת רוק מינסטרים בסגנון גנס אנד רוסז, אבל מה שטוב במקום זה אווירה די ביתית ונוחה וסה"כ מקום טוב שרוצים ללכת על בטוח. מחירים סבירים וגינס מהחבית למי שאוהב. המסכים מבמקום מקרינים משחקי כדורגל בד"כ כך שהמקום מתאים במיוחד לחובבי כדורגל אבל לאיו דווקא. סה"כ פאב אירי לא רע בכלל.
תור: בימי שישי תגיעו לפני 24:00 אחרת לא יהיה לכם מקום.
הצף בר מיקום: הוא נמצא בסוף אזור התעשיה אם כי לצערי אינני זוכר את הכתובת המדויקת.
תיאור:
והוא מקום סביר לכל הדעות. למרות המוזיקה הלא משהו לדעתי (היפ הופ עם ערבובים מוצלחים של מוזיקה ישראלית) המקום עצמו בד"כ שוקק חיים עם שירות סביר ונרגילות למי שמעוניין, סה"כ מקום לאוכלוסיה צעירה יחסית אבל די פופולרי בקרב תושבי האזור ולא בלי הצדקה.
הם מציעים לף בראון כתחליף לגינס מהחבית, בירה טובה בפני עצמה (אישית יש לי העדפה לגינס)
תור: נסו לא להגיע בימי שישי וחמישי לפני השעה 23:00 אחרת תצטרכו לחכות בחוץ.
יש באזור התעשיה עוד מספר מקומות אבל אינני מכיר אותם מספיק בכדי לגבש עליהם דעה מוצקה.
די אם אציין את הבלאביטי שנמצא במרז קניות בלב אזור התעשיה. האייזיק והלה פצאנגה גם כן מקשטים את הנוף אם כי לא ביקרתי בהם עדיין.