04-01-2007, 23:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.09.05
|
|
מעבד BOX, זה מעבד שנארז באינטל ונמכר בקופסא סגורה ללקוח, מיועד ללקוחות פרטיים בודדים.
מעבד Tray זה אותו מעבד, אבל הוא לא מגיע בבודד, אני עבדתי בחברה גדולה שמספקת לאירגונים מחשבים, והרכבנו כמויות של עשרות מחשבים ליום.
לנו הגיעו המעבדים במגש גדול שמחולק למרובעים, אם אני לא טועה זה היה 6X6(סתם אם זה מעניין מישהו, לא שזה לא יכול להגיע בגדלי מגש שונים כמובן), בכל מרובע ישב מעבד, וכל פעם שהרכבנו מחשב שלפנו משם מעבד והרכבנו אותו למחשב, ככה לא היינו צריכים לפוצץ את המעבדה במאות קופסאות ולפתוח אותן, היה הרבה יותר נוח שיהיה לוחות של מעבדים.
גם גופי הקירור הגיעו באריזה גדולה של המון גופים ביחד.
את האחריות וכל זה נתנו ללקוח במסודר לאחר מכן.
בעיקרון המוצר זהה, אין הבדל.
אבל!!!
אתה לא יודע מה עבר על מעבד כזה שהיה במגש, כמה זמן הוא עמד בחוץ וספג אבק, באיזו טמפרטורה הוחזק וכו וכו...
חוץ מזה, היותו חשוף מסוכנת בארץ, כי יבואנים **** ** **(מגוון השמצות וגידופים) מחליטים להדביק מדבקות על המעבד, דבר שהוא אסור כמובן, בחברה שעבדתי בה לא היינו מקבלים מעבדים עם מדבקות וגם לא היינו מדביקים.
לא שזה מותר לשחק אם המעבד עם הוא tray, גם אז הוא צריך להגיע בדיוק כמו שאינטל נתנה אותו, אבל שהוא עובר כל כך הרבה ידיים, והוא חשוף, בארץ שלנו עם כל מיני משוגעים שמחלטים החלטות לא שפויות ואסורות, וכמובן אין חוק ואין פיקוח, עדיף לך לקנות BOX, ככה תיהיה רגוע.
שוב, בעיקרון המוצר זהה לחלוטין, רק האריזה שונה, הבייתה אתה לא יכול לקחת tray, זה רק להרכבה במקום, אולי יתנו לך אותו בשקית מי יודע ^^.
כנס לאשכול שאני פתחתי כבר דרך אגב, שם תיראה שגם את מוצרי ה BOX כניראה פותחים ביבואן.
עצה שלי: תבקש להיות נוכח במעמד פתיחת הקופסא והתקנת המעבד ותתדחה כל מעבד שמגיע עם מדבקה או שניראה לך שהוא שונה מאיך שהוא יצא מהמפעל, כל דבר כזה הוא לא נעשה ע"י אינטל, שלא ימכרו לך סיפורים.
Samsung 22" 226BW 1680x1050
Asus Radeon EAH5870 1GB
Seasonic 750W
נערך לאחרונה ע"י balvan64 בתאריך 05-01-2007 בשעה 00:01.
|