לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2007, 18:31
  aviavisror aviavisror אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.04
בעיה ברשת אלחוטית .

שלום , אני ינסה לתת לכם את כל הפרטים כיוון שיש בעיה שממש ממש מציקה לי כבר המון זמן והמון אנשים ניסו ולא הצליחו לסדר את זה .. אז זה אתגר ..

יש לי ראוטר של אדימקס (זה עם השלוש אנטנות) שהוא ממש מצוין , הוא מחובר לשתי מחשבים נייחים בקומה התחתונה של הבית ומספק להם אינטרנט ללא שום בעיה על ידי חיבור של כבר רשת (חיבור קווי).

אני נמצא בקומה העליונה של הבית ויש לי לפ טופ של HP שיש בו כרטיס רשת אלחוטית מובנה (בלי כרטיס מלבני כזה שנכנס לתוכו) , בהתחלה לא הייתה לי קליטה טובה בו , אז קניתי אקסס פוינט (ממסר) להגביר את האות המתקבל מהראוטר כדי שיגיע אליי ללפ טופ .
הלפ טופ מזהה את שתי הרשתות האלחוטיות האחת של הראוטר שהוא מזהה באות נמוכה , והשנייה מה-אקסס פוינט באות מצויינת .
כאשר אני מתחבר לראוטר הוא מתחבר לאינטרנט ללא שום קושי אך לאט וזה לא אפקטיבי מבחינתי כי קניתי את האקסס פוינט , וכאשר אני מתחבר לאקסס פוינט הוא מזהה אותו והוא רושם שהאות מצויינת וכביכול הכל נראה טוב , אבל כשאני מנסה לגלוש הוא לא נותן לי , הדף אינו נמצא .
פרטים נוספים :
1 - הלפ טופ מוגדר לקבל כתובת איי פי באופן אוטומטי (TCP\IP).
2 - האקסס פוינט הוא גם כן של אדימקס (מובן שהוא אלחוטי) , והוא מסונכרן היטב עם הראוטר .
3 - מבחינת HP הכרטיס רשת האלחוטי במחשב מתפקד כראוי ואין בו שום תקלה (הרי זה הגיוני כי אם היתה בו תקלה לא הייתי יכול להתחבר לרשת האלחוטית של הראוטר)

אז אני שואל אותכם ?... מישהו יודע מה הבעיה ?!?

נ.ב - למי שמכיר ומבין התופעה היא כביכול כמו שמנסים להתחבר לרשת האלחוטית והמודם מכובה , כלומר המחשב קולט את האות ומתחבר לרשת אך אין ספקית תקשורת שתחבר אותו .. אני מקווה שהצלחתי לתת את כל הפרטים הנדרשים .. מחכה לתשובות ותודה מראש לכל הפונים .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר