28-12-2006, 00:32
|
|
|
חבר מתאריך: 14.10.04
|
|
שמע גבר, לדעתי היית קצת מהיר מידי וישיר מידי לשיחה ראשונה. אמנם הכל זרם אבל כשאתה אומר למישהי, שתכלס לא מכירה אותך באמת, "בואי נצא" היא נבהלת ובצדק. לא ממך אלא מההצעה.
היית צריך להמשיך לפתח את הקשר, לבקש את המספר שלה ולומר לה שזה כדי לשמור איתה על קשר כי היא אחלה והיא מהכיתה...ולא לבקש לצאת מיד, אחי היא עוד לא מכירה אותך...
בקיצור, זה מה שאני ממליץ לך לעשות עכשיו כדי אולי להציל את המצב:
פגוש אותה בתיכון, תפוס אותה לשיחה קלילה כזאת..לא: "שמעי אנחנו צריכים לדבר" אלא:"מה המצב? אצלי סבבה..שומעת ממש ניהנתי לדבר איתך אז ואני יודע שקצת הפתעתי אותך עם ה"רוצה לצאת איתי" הזה ואני מצטער פשוט היה לי כל כך טוב איתך שזה הדבר הראשון שעלה לי לראש אבל עכשיו אני מבין שזאת הייתה טעות. בכל מקרה אני רוצה שנמשיך לשמור על קשר כי היה ממש נחמד לדבר איתך.."
זה פחות או יותר הכל..השאלה היא מה אתה רוצה ממנה? כי אמרת בהתחלה שאתה רוצה ידידות ואח"כ אמרת שהצעת לה לצאת..ככה שאם אתה רוצה שתהיו רק ידידים אז תגיד לה את זה אחרי שתגיד לה את כל מה שרשמתי לפי זה ואם אתה רוצה אותה בתור חברה אז זה קצת יותר מסובך אבל תגיד לה את כל מה שרשמתי לך (פחות או יותר) ושמור איתה על קשר קרוב כדי שתכירו אחד את השני אבל אל תחמיא לה ואל תגיד שאתה רוצה לצאת איתה...רק תכיר אותה בינתיים. וכשיגיע הזמן לדבר על לצאת אתה כבר תדע...
שמע יש הרבה שאלות דומות לשלך בפורום..תקרא קצת ותבין למה אמרתי לך את מה שאמרתי כי שם זה הרבה יותר מפורט והרבה אנשים מגיבים ומביעים את דעתם..אולי דעה של מישהו אחר תמצא חן בעיניך יותר מהדעה שלי...
בכל מקרה, בהצלחה.
|