25-12-2006, 22:31
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
אני בד"כ לא נוהג לכנות משתמשים בשמות, אבל אתה פשוט שקרן
לפני כשבוע הערתי לך על פרסום אסור בחתימה, ואתה התעלמת. שלחתי לך הודעה נוספת, ואז טענת שאין לך חתימה, ושאתה בכלל לא מצליח לשנות אותה. שלחתי לך צילום מסך של החתימה (שעדיין שמור אצלי, למי שמתעניין) ובתגובה שלחת לי צילום מסך בלי חתימה, דבר שכל ילד יכול לעשות, בעזרת אפשרות הסתרת החתימות שבלוח הבקרה. וטענת שאתה לא יכול לשנות את החתימה.
לרגע החלטתי להאמין לך (אולי כן יש באג במערכת?) ולכן ערכתי בירור קצר, ומסתבר שלא מינה ולא מקצתיה. או בעברית, אתה סתם מקשקש במוח. החלטתי להתעלם כל עוד אתה לא כותב אצלי בפורום (סוג הפרסום בחתימה שלך היה כזה ששייך בעיקר לגולשים בפורום שלי) אלא שהיום פרסמת הודעה, שהחתימה הנ"ל התנוססה בה בלא כל בושה.
בתגובה מחקתי את ההודעה, חסמתי אותך מכתיבה בפורום תוכנה, ושלחתי לך הודעה פרטית שלא תוכל לכתוב שם כל עוד לא תוסר החתימה. הייתה בינינו תכתובת של כמה הודעות, שבסופה "הצלחת" (די במהירות יש לומר ) להסיר את החתימה, ואני גם הסרתי את החסימה (והחזרתי את ההודעה המחוקה שהכילה את החתימה, ועכשיו כבר לא) מה שכן, הגבתי במידי לכל הודעה ששלחת אלי, אני הוא זה שהגבתי אחרון בתכתובת בינינו, הודעה שנשלחה לפני שפתחת את האשכול הזה, ובה גם נכתב שחסימתך הוסרה.
אני לא דורש ממך הסברים איך תוך שניות ירדה החתימה שלא הצלחת למחוק במשך שבוע שלם, אני גם לא אבקש ממך להתנצל על אוסף השקרים שכתבת כאן, האשכול הזה מדגדג לי כקליפת השום. אי לכך ולכן אני גם לא מתכוון לתת הסברים למה שאתה קורא "חוסר ידע בטיפול בתקלות". חוץ מלבד העובדה שהתקלה הנוכחית שהייתה טופלה על הצד הטוב ביותר. עובדה, כבר אין לך חתימה. אני רק מצטער שלא טיפלתי בזה כך שבוע מוקדם יותר.
אני יכול להוכיח כל מילה שכתבתי בהודעה זו, ואם תרצה גם אעשה זאת. האדמינים יודעים על כל פעולה שעשיתי, ולא הסתרתי דבר מאיש. אתה הוא זה שעברת על חוקי הפרסום, אז אל תטפול האשמות על מישהו אחר. אין לי בעייה לפרסם את כל התכתובת שלנו על דפי הפורום. אז בבקשה, אל תאשים סתם, אתה יודע שאני צודק.
אה, ואתה לא יכול לראות אם אני מחובר או מנותק, חסמתי את האפשרות הזו מזמן (כמו שאתה עשית, אגב)
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 25-12-2006 בשעה 22:45.
|