אז ככה יש לי את האנטיוירוס המצויין הזה (Kaspersky Pro) מלא זמן והוא הכי טוב שיש! אף פעם לא היו לי בעיות עד לפני כמה ימים. אם זה קשור אז יש לי גם SP2.
אז ככה..
האנטיוירוס הפסיק לעלות כשאני מדליק את המחשב. כשאני מבקש לסרוק קובץ או לפתוח אותו ידנית הוא לא נדלק. עובר הרבה זמן של המתנה וכלום, נאדה.
הוא לא מופיע לי בשורה התחתונה בווינדוס ליד השעון כמו בד"כ.
גם בדפדפן הוא היה מופיע לי בד"כ וסורק אבל עכשיו הוא מופיע כאילו הוא לא מופעל:
אז לחצתי CTRL+ALT+DEL ושמתי לב למשהו מוזר: 99 CPU ?!
ניסיתי להסיר אותו (Uninstall)בכל מיני דרכים וזה גם לא פעל. גם התקנה מחדש (Reinstall) לא עזרה.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shaked שמתחילה ב "האם הבעיה קורת גם בגרסאת הPersonal"
משום מה לא נראה לי שזה קשור לתוכנה עצמה אלא אולי למערכת ההפעלה או לא יודע מה.
אולי אני טועה..
השתמשתי בגירסאת ה-PRO, כשנתקלתי בבעיה ניסיתי להתקין מחדש, אחרי שזה לא עבד ניסיתי להסיר את התוכנה וזה גם לא הצליח. אז הורדתי את גירסאת ה-5.0.227 personal ולהתקין אותה על הגירסא הקיימת.
עשיתי כבר מלא RESTARTים למחשב וניסתי כמעט הכל וזה לא עזר..
ממש מוזר..
נראה לי שמה שקורה הוא שהתוכנה מנסה להפעיל את עצמה ונכשלת וכל שניה עוד פעם מנסה וזאת בטח הסיבה שזה מראה לי שזה לוקח 96 CPU פלוס מינוס.
את היתרה שנותרה ניתן להסיר באם תוריד את התוכנה... http://www.4developers.com/regc
וזאת תמחוק את כל הפרו.(שים לב לרשום את הערך הנכון).ולאחר מכן איתחול והתקן פרסונל מחדש.
בהצלחה.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי campary שמתחילה ב "הסר "לחלוטין" את גרסת ה"פרו" ואת ספיחיה,וחזור לפרסונל ."
תודה על העצה אבל אם הייתי קורא היית מבין שניסיתי את מה שאמרת ולא הצלחתי.
הצלחתי לפתור את הבעיה בצורה אחרת. נכנסתי ל-MSCONFIG ושם ביטלתי את עליית היישום בעליית המחשב, אחרי זה הפעלתי מחדש את המחשב ואז לא הייתה לי ממש בעיה להסיר ולהתקין מחדש את האנטיוירוס, לסרוק את המחשב ולעדכן אותו ועכשיו הכל כמו שהיה.