לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2006, 00:39
צלמית המשתמש של Suicide Commando inc
  Suicide Commando inc Suicide Commando inc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.06
מגעיל "כל עוד רוחך בנפשך, ורגליך מאפשרות...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יעקב בוניה שמתחילה ב "קד"צ טכני חיל האויר"

קח את רגליך וברח מהטכני!" - כך נהג לומר בחור תמני שרוט וסטלן חביב ביותר שהגיע(במסגרת שירותו הסדיר) כמה חודשים לפניי(אני הגעתי במסגרת קד"צ) לטכני...

ההכשרה בקד"צ טכני מועברת בבסיס הטכני של חיל האויר, מקום מעפאן ביותר. כשהגענו היינו מופתעים לגלות שרוב החיילים בבסיס(סדירים בקורסים) שבוזים לגמרי. לא יכולנו להבין למה. כל חייל שני התפלא שאנחנו בחרנו לבוא לכאן, ז'תומרת באנו לקד"צ.

אמנם אתה לא עושה שמירות ותורניות(שזה נחמד לאללה) כי אתה בקד"צ, אבל חוצמזה...
אה, עוד משהו - מתגוררים בבניינים, "הילטון" קוראים להם. בעעעעעע... בניין בעל חמש קומות מתקופת המנדט הבריטי, עם חדרים ריקים, ו"לובי" ענקי מכוסה לגמרי בחרא של יונים, ריח מזוויע... וכל בוקר, בנוסף לניקיון סטרילי בחדרים, צריך גם לנקות את אותה "רחבה". בנוסף לרחבה, עושים גם תורנות משטחים, משמע לנקות מסביב לבניין, שלאחר הלילה, כמות הזבל שנוצר בחלקו האחורי של הבניין לא תיאמן... ובל נשכח מסדרי בוקר וערב(גם בחדרים וגם בהילטון).
אה, כן, החדרים. חדרים ריקים, כל חדר שתי קומות... ולמרות שכולם גרים למעלה כי פחות חם שם(כן, בטחחחחחח) חייבים לנקות גם למטה. גם ביום וגם בלילה החדרים פשוט רותחים, אנשים נוטפים זיעה ואי אפשר לישון.

אבל זה לא החלק הכי מבאס! אסור להסתובב על אזרחי!!! אפילו בשעת ת"ש(שזה משהו כמו משעה 5-6 בערב - עוד משהו נחמד) צריך להיות על מדים! כל הזמןןןן... אתם קולטים מה זה ללכת לחדר כושר על מדים, נעליים והכל, להחליף לאזרחי ואז, בתום האימון, לעלות על מדים מזיע???
אחוזי הלחות בחיפה זה משהו בלתי יאמן, בתקופת הקיץ מזיעים שם 24 שעות ביממה, דלאים של זיעה! ואני לא צוחק.

אחד הדברים הכי מבאסים שחובה להגיע לארוחת בוקר, ולא רק שחובה להגיע, אלא חובה להגיע כי צריך להרשם(מעין מצ"ל)! אנשים נכנסים לחדר האוכל(אוכל זוועתי בטירוף, ד"א, שאריות ללא סוף) בחושך מצריים ויוצאים... גם בחושך. כמעט.

ועכשיו לחלק הכי נורא - השיעמום!
רוב היום, שנגמר בסביבות 6 בערב, לא עושים כלום! אני רציני! אז יש איזה שיעור על כלי טיס(תלוי בקורס אליו תשובץ), אבל זה שיעור של כשעה לכל היותר, וברוב הזמן אתה סתם יושב בכיתה\בחוץ ומחכה שיבואו אליכם. יש אנשים שנהנים מזה חבל על הזמן , אבל אני פשוט התחרפנתי!!!!!
בגלל שאין מה לעשות, אסור להביא אפילו שקל אחד לטכני, ביזבזתי כ-250 ש"ח בשבוע על השקם! (לא שבוע שלם, יש לציין, אלא חמישה ימים בלבד, כאשר מגיעים ביום א' בסביבות השעה 10 ועוזבים ביום ה' אחר הצהריים!)

כל הזמן מנקים, בין אם זה ב"הילטון", או מחוצה לו, או באיזור אחר של הטכני, כל הזמן יש לך מגב ביד! זה לא קד"ץ טכני, זה קד"צ נקיון ויוצאים עם הכשרה של מנקה בתום השירות!

המפקד שלנו היה בנאדם שחיף עם שפתיים ע-נ-ק-י-ו-ת... כל הזמן צחקנו עליו(מאחורי הגב שלו, כן?)... היו לו מלא משפטים מטומטמים, הוא כל הזמן צעק עלינו ועמיד אותנו בשמש(זה העונש הכי גדול שהוא יכול לתת לנו, חחח מעפאן). לכל מקום שהלכנו (שזה היה די הרבה, כבר אמרתי שרוב הזמן לא עשינו כלום?) - היינו הולכים בשלשות, אסור היה לדבר בשלושות, אסור היה להסתכל למטה(למה, לאזעזל, למה לא??) או, חס ולילה לצדדים, אלה לבהות בעורפו של האדם לפניך. אסור היה ללכת לאט בשלשות. אסור היה ללכת מהר בשלשות.
וואי-וואי, וכמה הלכנו בשלשות!!! חוץ מנקיון, שזה היה 70 אחוז מהקורס 29.9 אחוזים הייתה הליכה בשלשות, כאשר כמות האחוזים הנותרים - הייתה למידה על כלי הטיס עצמו. ההליכה מחדר האוכל לכיתות הייתה הליכה של כ2000 מ' וכללה מעבר בקו המראה עם מערכת מחסומים מעצבנת ביותר, שהייתה מורידה את המחסום 5 דק' לפני שמטוס ממריא\נוחת ומשאירה אותו למטה 5 דקות לאחר מכן. מה גם, שהמטוסים האלה תמיד היו נוחתים בזוגותתתתתת.
המפקד שלנו כל הזמן צעק עלינו והיו לו כאלה משפטים שפשוט היינו מתים להתגלגל מצחוק.
חבר שלי היה אומר אח"כ - "וואי-וואי, על מה לא חשבתי כדי לא לצחוק - ילדים רעבים באפריקה, שואה!"...

עכשיו נדבר דוגרי...

פלוסים:
*לא עושים שמירות ומטבח(אבל עושים נקיון, והמוןןןןן)
*היום נגמר בסביבות השעה 5
*יוצאים חמשושים(שכחתי לציין), ויוציאו לכם את הנשמה לפני שתצאו(בד"כ בסביבות 2-3), לאחר שניקיתם טוב-טוב את הכיתה.
*לא עושים כלום רוב השבוע(יופיע גם יופיע במינוסים, שכן זה מה שפשוט הוציא לי את החשק מצבא)
*גם החבר'ה בקד"צ וגם החיילים בסדיר ממש סבבה(אבל שבוזים אחושרמוטה) וכיף שם בקטע החברתי.

מינוסים(או-הו-הו-הוווווו)... :
*לא עושים כלום רוב הזמן(שאני חס וחלילה ל אשכח, שכן זה פשוט הרג אותי)
*מקבלים תואר שלישי בתורת הניקיון כבר בשבוע הראשון
*אמנם אין שמירה ומטבח, אבל מנקים את הבניין(חמש קומות) ללא הפסקה, יש מסדרי בוקר וערב בחדרים ובהילטון - נקיון, נקיון, נקיון...
*אסור בתכלית האיסור להסתובב על אזרחי, אפילו למד"סיה אי אפשר לבוא עם בגדי ספורט. מי שתופסים אותו מקבל תלונה(לא באמת יכולים לעשות לכם משהו, אבל המפקד ידאג לכך שתבלו את שארית היום בניקיון - עד השעה 10 בערך עם סגן הרס"ר "החביב").
*הבנות פשוט כונפות שזה לא ייאמן כל אחת מטר על מטר עם פרצוף שאלוהים ישמור...
אמנם יש מספר בודד של כוסיות, אבל רובן ככולן - א': רוסיות(שגורם לי, בתור רוסי, גאווה) וב':מחיל הים(קורסיסטיות מבחוץ או משהו כזה, אין לי שמץ, אבל טוב שיש אותן).
*חום איימים ודלאים של זיעה שנוטפים ממך, אפילו שאתה לא עושה כלום רוב הזמן.
*בשל שעת היציאה המאוחרת+הלו"ז הדבילי של הרכבות והאוטובוסים, מגיעים הביתה בסביבות השעה 7 בערב.
*ניקיון כבר אמרתי???!

עד כאן, תוכניתנו על הטכני בחיפה.

אני רק רוצה להגיד תודה להורים שלי שחתמו על טופס התנדבות לקרבי והוציאו אותי משם (אמנם לאחר חודשיים שלמים, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא).

סוף טוב, הכל טוב

נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 21-12-2006 בשעה 08:39. סיבה: ביטויים לא מתאימים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר