28-11-2006, 14:52
|
|
|
חבר מתאריך: 06.02.05
|
|
היי
וואלה הייתי חייל טוב מאוד מבחינה של משמעת,לא היה לי שעה אפילו כל הטירונות[יעני שעה ביציאה].
לא קרה פעם אחת שהתחצפתי או משהו כזה,וגם אז בגימלים רציתי לצאת פשוט שאלתי את השאלה לגבי הגימלים לא חשבתי שאני צריך לפרט יותר מזה..,וואלה למה יצאתי?לא אהבתי הרבה אנשים במחלקה,וחשבתי הרבה על זה,לא אהבתי את הריחוק מהבית זה היה מאוד קשה לי[כן אני יודע שלכולם זה קשה אבל אני זה אני מה לעשות]סך הכל לא יצאתי בגלל שביזות שפתאום סגרתי שבת,חשבתי על זה הרבה זמן,ושמה באמת יש הרבה זמן כי אתה 18 שעות על הרגליים אז ישבתי עם עצמי וחשבתי אם אני רוצה להמשיך או לא,אבל זה לא סוף הסיפור שלי,כרגע אני גו'בניק אבל אני מאמין שאני יחזור לגולני לאימון מתקדם או משהו כזה באיזה שלב מאוחר יותר אם אני ירצה,ואחי,לא הרבה אנשים התגייסו ויצאו,חוץ מזה יש תהליך סינון מאוד רציני[לפחות בגולני]על ההתחלה של הטירונות בכלל לא דיברו עם אנשים ישר העיפו איזה 10-20 מהפלוגה בערך,עכשיו אחרי 05 ביקשתי לצאת ישר הוציאו אותי[כן כן,אין לי בעיות משמעת אין לי כלום ולא עשו לי בעיות הרבה שאלו אותי איך זה הגיוני אבל ככה,ביקשתי לצאת,באו המפקדים ושאלו אותי אמרתי אני רוצה לצאת ויצאתי]
עדיין גם שאני גו'בניק אני יודע שאין כמו קרבי,אולי אני יחזור בעתיד כרגע לא התסדרתי שמה ולא יכולתי להמשיך כי איבדתי את המוטיבציה,בהצלחה לכולם ובמיוחד לנוב
ציטוט:
במקור נכתב על ידי pilot17
מה התפקיד שלך עכשיו?
ולמה יצאת?רק לפני שבועיים פתחת פה אשכול ואמרת שאתה חייל טוב והכל והייתה לך בעייה עם הגימלים?
שומעים יותר ויותר על אנשים מהפורום שהתגייסו לקרבי ויצאו...סתם מעניין אותי לדעת..מה גרם לכם לצאת?
|