17-11-2006, 11:48
|
|
|
חבר מתאריך: 19.12.05
|
|
מניסיון..
בזמן הטירונות שלי אני שמתי עדשות (וגם עכשיו בסדיר)
וגם אני בדיוק כמוך, לא סובל משקפים והם לא נראים טוב עלי.
אומנם אתה צודק - אסור להשים עדשות למעלה מ 10 שעות, אבל אני מרוב חוסר הביטחון שלי
והמחשבה שאני יצטרך להשים משקפים בכל זאת נישארתי עם העדשות שזה היה 15 שעות בכל יום!
כן זו היא הגזמה אבל אין מה לעשות אם אתה לא אוהב משקפים.
ביום המטווחים הראשון שלך שאני מניח שהוא יהיה ביום חמישי הבא, אם אתה רוצה תשים עדשות
אני גם שמתי עדשות וסבלתי איתם בשטח אבל ניזהרתי שלא יכנס חול או כל מיני גרגירים כאלה ואחרים שיפריעו לעיניים.. למרות זאת, זה הפריע לי נורא אבל התגברתי, כל רגע מיצמצתי ונגעתי בעיניים עד שהפירור הזה שנכנס לי נעלם איכשהו, וזהו בעיקרון.
אני יגיד לך את האמת או סיפור שקרה לי יום לפני יום המטווחים (שבו אתה תירה עם הנשק שיהיה לך)
זה קרה ביום הרביעי שהייתי בטירונות (יום חמישי היה המטווחים) יום אחד קמתי בבוקר באתי להשים עדשות וגיליתי שאחת מהן ניקרעה. אני לא רוצה להפחיד אותך או משהו כזה אני פשוט לא שמרתי עליהם טוב ונגעתי ומתחתי אותם הרבה.. פניתי למפקדת שלי ואמרתי לה שנקרעה לי העדשה ואין לי זוג משקפים למרות שהיה לי.. בקיצור שיחררו אותי הביתה (שזה תאמת מה שרציתי כ"כ) "הבאתי את המשקפיים שלי" למרות ששיחררו אותי ב 12 בצהרים וחיכיתי עד שהחנות אופטיקנה תיפתח וזהו חזרתי לבסיס אחרי 6 שעות. אבל זה סתם סיפור שקרה לי שתדע אם תרצה לעשות כזה דבר
אבל עדין לכל מקרה תביא איתך את המשקפיים שלך למקרה חירום שיהיו בתיק.
מקווה שעזרתי, בהצלחה
|