הטענה שלי הייתה שזה רק פורום, והבעיה שלהם היא, שהם לא יוצאים מהפורום הזה!
אכן זה רק פורום ואף אחד לא ימות מזה, הקטע הוא שזה לא מוצדק לדעתנו ... והפורום זה אחד המקומות שאפשר בהם סתם להתבדח עם כולם ובלי ממש שיחה (כמו איזה מסנג'ר או טלפון) כך שיש לו יתרונות מסויימים על דברים אחרים - במיוחד בעבודה
חיים אותו כאילו זה חיים אמיתיים...
כל החיים שלי אמיתיים, וגם כשאני כותב בפורום אני אמיתי... את לא ?
כמה שתתווכחו, תריבו, תתקטטו וכל מה שתעשו, לא יעזור לשני הצדדים..
אז מה? אם יורידו לו את החסימה, כולם פתאום יהיו חברים טובים ומשפחה אחת גדולה ושמחה?
תמיד תשנאו אחד את השני.. ואני לא חושבת שהחסום כל כך יהנה לכתוב בפורום הזה כמו אז
אף אחד לא שונא את השני, אף אחד לא מכיר את השני מספיק טוב כדי לשנוא את השני, אפשר לא להסכים, לריב על שטויות או סתם וויכוח , אבל וגם אלה שמסכימים ואלה שלא מסכימים עם עמדתי אז אין לי בעיה איתם אופן אישי .
ואם אנשים עושים מזה סיפור של 200 תגובות (וזה עוד הולך לעלות, אני מניחה..) בפורום הזה
זה אומר שכל כל משעמם לחלקכם ואתם מחפשים ריגושים, אבל פה??
ריגושים לא מוצאים בפורום, צחוקים דיבורים וקשקושים כן
אני לא לוקחת צד בשום מקום, אני לא מכירה את הסיפור.. אני לא יכולה לשפוט.
מה שאני כן יכולה להגיד לכם, זה רק פורום, ושמות וירטואלים לרובכם, ומטרתו העיקרית של פורום,
הוא לעזור, להנות, להעביר את הזמן.. ובמקום זה, אתם מתווכחים, והורסים מה שבניתם.
אף פעם לא היתה לי בעיה להגיד את השם שלי, אף פעם לא היה לכמה חברים להצהיר על השם שלהם, אכן יש לכולם שמות וירטואלים שמות שהם נושאים איתם תקופה קצרה או ארוכה (אני נושא את הניק הזה מגיל 14 שזה אומר 10 שנים ואללה חתיכת זמן ) בכל מיני מקומות, אבל בפורום יש לך חברים שאתה כבר מכיר ועם אחדים כבר נפגשת כמה פעמים אז זה כבר לא ממש וירטואלי, הגבול בין וירטואלי לאמיתי כבר נהיה דק יותר עם הזמן .
אני מאמינה ש200 תגובות זה מספיק לזיין תשכל.. ואף אחד מהצדדים לא מוכן לוותר,
אז פשוט תפסיקו ותמשיכו הלאה!
יש כאלה שמזיינים את השכל ויש את הלקקנים ויש את התכליתיים, אני בינתיים לא אוותר על תשובה רצינית שאני אחכה לה בסבלנות