לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2006, 12:55
  pikachu pikachu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי menco שמתחילה ב "בעיה בזיהוי כרטיס PCI FIRE WIRE"

טוב..אז ככה:

הייתה לי בדיוק אותה בעיה לפני שבועיים, ועוד הזמנתי שני כרטיסים בגלל עלות זולה(47 שח לכרטיס כולל תוכנה וכבל) ו..הגיע לי רק כרטיס אחד שגם, כמו במקרה שלך , לא זוהה ונתן סימן צהוב.
בקיצורו של עניין, אין צורך בדרייבר ומדובר בכרטיסי פלג אנד פליי. שלחו לי את הכרטיס השני שהזמנתי, והפלא ופלא, זוהה צי'ק צ'ק עי מנהל ההתקנים ללא שום דרייבר. כך ש...יש סיכוי רב שיש לך ביד כרגע, כרטיס תקול. בנוסף, הכבל IEEE שהגיע עם הכרטיס, לא היה מסוגל להעביר את האותות מהמצלמה הדיגיטלית שלי ולכן נאלצתי להוציא סכום של 80 או 90 שח, על כבל איכותי שזיהה את המצלמה כמו שUSB מזהה..עובד חלק. אז גש למקום שממנו קנית, תן להם לבדוק וכנראה שתקבל כרטיס חדש. בנוסף - דע לך שצריך כבל טוב, הפשוטים לא תמיד מסוגלים לעשות העברת נתונים מכל מצלמה.

וגם אני כמוך, פניתי לעזרה
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...hlight=firewire
בהצלחה.

נערך לאחרונה ע"י pikachu בתאריך 31-10-2006 בשעה 12:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2006, 16:09
  pikachu pikachu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי menco שמתחילה ב "בעיה בזיהוי כרטיס PCI FIRE WIRE"

קניית הכבל הייתה הימורעל כך שהכבל שהגיע יחד עם הכרטיס אינו איכותי. (הימור ביני לבין עצמי)

כי אחרי שסוף סוף הכרטיס התקין זוהה עי הXP , הכבל הפשוט לא זיהה מצלמה, אבל מכיוון שהכרטיס זוהה באופן תקין עי הXP, החלטתי שזה כנראה הכבל - ובלי לחשוב יותר מדיי, נכנסתי לאופיס דיפו הקרוב אליי, ראיתי כבל בעל קצוות מוזהבים (ככול שהחומר צפוף יותר, העברת הנתונים טובה יותר)
ועובי רציני יותר מהכבלים שהגיעו עם הכרטיסים, אז האמנתי שהכבל היקר, עשוי לעשות את העבודה, ולא טעיתי
אבל אני מאמין שתוכל להשיג כבלים איכותיים במחירים הרבה יותר טובים מאופיס דיפו.

בדוק את הלינק הבא:
http://www.oskarltd.com/Product.php...=546&catCode=88
זה כבל שאמור לעשות את העבודה.

וכן כאן בזאפ:
http://www.zap.co.il/models.asp?sog...EWIRE&radio1=on
יש כמה וכמה חנוית, שאל בטלפון לפני שתשלם, האם זה מתאם לדגם המצלמה שלך בכדי לחסוך כאב ראש של אי תאימות.

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:27

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר