24-10-2006, 17:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ורטי
השירות בפיבייס על הפנים. יש להם משמרת צניעות נוצרית שקובעת מה ראוי ומה לא. ההנהלה חוסמת חשבונות של מנויים על דעת עצמה ולא מודה בזה לא בפרטי ולא בפומבי. כל פעם שאני מעדכן גלרייה אצלי זה לא מופיע ברשימת הגלריות האחרונות. התמונות שלי לא מופיעות בתוצאות של מנוע החיפוש. מנסים להעלים את התמונות שלי לאחר שמישהו בפורום הפנה לגלרייה שלי ואיזה נוצריה שמנה דוחה הבטיחה לטפל בה מול הבעלים. הפורום שם מלא בסיפורים של משתמשים שפתאום גילו שהם נעלמו מעין הציבור. בעקרון slug, הבעלים, לא עצוב מדי להגביל גלריות שמביאות traffic גבוה. לא רק עירום - גם גלריות פוליטיות בימי הבחירות האחרונות בארה"ב הועלמו. הוא מנסה להפוך את פיבייס לגלרייה לכל המשפחה ולא רוצה תוכן שעלול לעורר מחלוקת. אבל הבעיה שם שהחוקים האלה הם חוקים לא כתובים ופיבייס לא מודים בהם כדי לא לאבד לקוחות. כשאני למשל התלוננתי שהתמונות שלי לא מופיעות בחיפוש או בגלריות האחרונות הם טענו שאלו בעיות טכניות אבל לאחר שהראתי להם את הלינק לפורום שבו הנוצריה מאיימת לסגור לי את הגלרייה, הם פתאום הפסיקו להגיב. אחרי שהסיפור שלי התפרסם בפורום שם פנו אליי בשקט (דרך האימייל) עוד אנשים עם סיפורים כמו שלי. פיבייס יקחו ממך את הכסף בלי בעיה אבל יחסמו אותך אם תעבור על החוקים הלא כתובים שלהם, גם אם לא עברת על תנאי השירות הכתובים באתר. חרא של שירות כמו שאמרתי.
למרות שמבחינת פיצ'רים פיבייס לא התקדמו הרבה בשנים האחרונות, לצערי אין להם הרבה אלטרנטיבות ואם תשמע על משהו טוב תודיע לי.
יש גם את Smugmug שאולי יתאים לך.
|
מעניין ומתריס מאוד.....
תודה שהערת את עיניי לשערוריה הזאת
תודה ורטי