11-10-2006, 18:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
נושא בעייתי בטיפול
לא יכול לחוות דעה על גיבושים או צוותי יחידות במסלול רק על הנושא בקורס קצינים.
בן אדם שמרמה בנושאים כאלו לא ראוי להיות בעמדה שהוא נמצא בה, כמו כן הוא עלול לסכן את עצמו ואחרים. אמנם, אני סולד מהלשנות, אני מאמין ומעדיף שאדם צריך לשאת בתוצאות המעשים שלו ולהודות במה שעשה.
מה אני חושב שצריך לעשות במקרה לדוגמאת פתיחת מפה בניווט? קודם כל כגולם בניווט יש לעשות הכל ולמנוע מהבן זוג לרמות, פשוט לא לתת לו לפתוח מפה בלי אישור המפקדים/בקרים. אם זה כבר נעשה, יש לשכנע אותו להודות במהלך ולאחר הניווט.
אם זה לא עוזר, אני הייתי מיידע את הצוות/ חלקים ממנו ומנסים לשכנע אותו על ידי לחץ צוותי/מחלקתי. אני לא מאמין שמישהו היה עומד בלחץ כזה והיה מודה בעצמו.
ספציפית לגבי קורס קצינים אם זה לא נפתר עד שלב מתקדם, אפשר לטפל בזה פשוט בדירוג הסוציומטרי, וזה מה שרוב האנשים עושים כשהם לא מוכנים לדווח על מי שרימה וכך העניין בדרך כלל נפתר בצורה טובה.
בכל מקרה מי שמרמה, בסופו של דבר תמיד ישלם את המחיר בצורה כזו או אחרת, אבל אחרים עלולים לשלם את המחיר במקומו אם זה לא מטופל.
John Kennedy Toole
|