05-10-2006, 00:02
|
|
מנהל פורום חומרה
|
|
חבר מתאריך: 27.05.02
|
|
חביבי, לא נראה לי שבנאדם צריך להוציא 2000 שקל על מסך ולהתאכזב.
וזה גם לא נראה לי בכלל כל המצב בשוק המסכים.
פעם היו מסכי CRT, ולא היו שום בעיות אידיוטיות שצצו עם הופעת ה LCD, המילה Ghosting בכלל לא היתה קיימת, היו מסכים זולים, טובים, אמינים, רק מה - קצת גדולים, אז השוק המטומטם ראה שיש מסכים קטנים יותר וקנה אותם בגלל הדעווין, ואז הדרישה עלתה, ואז היצרניות הפסיקו לייצר CRT, כי למה להם לייצר מסכים טובים יותר אם הם מרוויחים יותר ממסכים גרועים? אז הם דוחפים לנו חרא ואנחנו מקבלים את זה כמו ילדים טובים...
המצב הזה פשוט מטורף, פעם היית שואל אותי איזה מסך לקנות, הייתי אומר לך מיד על סמך נתונים רשמיים מדף היצרן, למשל כך ה F700P הוא מסך מעולה שמגיע ל 1900 על 1200 ב 85Hz בכיף, היום הדרך היחידה לדעת אם מסך טוב או לא היא לקרוע את האמא של גוגל ולמצוא מישהו שאהב אותו, הבעיה היא שסביר להניח ש 90 אחוז מאלה הנותנים ביקורת על המסך הם דבילים שמשתמשים בו בשביל להדביק עליו Post-Its ואין להם מושג איך אמור להיראות Ghosting בכלל, ואלה שכן מבינים עניין מציינים שיש בו בעיות (כמו שכבר ראיתי בהרבה מקומות על ה 960BF המהולל, ידוע שהוא עושה המון Ghosting) אבל הסבירות היא שתמצא את אותה הסקירה רק אחרי שתקנה את המסך...
פשוט נורא המצב הזה, נראה לי שאני אתחיל לייצר מסכי CRT לבד או שאני אתחיל להמליץ לאנשים על טלוויזיות. ב 2000 שקל אפשר לקנות טלוויזיה לא רעה, והאיכות תהיה הרבה יותר טובה מכל LCD.
ואני רוצה לראות איזה פריק של LCD שיבוא וינסה לטעון טענה אחת כנגדי, נראה מי יעז.
אגב, בכמה סקירות על ה 960BF ראיתי ב Pros: "עיצוב מדהים". מעניין לי את הקצה של הציפורן איך הוא נראה, אני מסתכל על המסגרת של המסך או על התמונה שהוא מציג?! מי המפגר שכותב כאלה דברים?! המסך יכול מצידי להיראות כמו מקלדת רק שאיכות התמונה תהיה כמו CRT, ומכיוון שזה לא יקרה לעולם, אני לא אמליץ לגיימר או למישהו שהוא רגיש פי עשר פחות ממני לקנות LCD כלשהו, אא"כ אין לו בעיית תקציב, כי מסכי LCD ב 3500 שקל ומעלה טובים לא קשה למצוא (NEC, DELL, ViewSonic ועוד.)
נערך לאחרונה ע"י Kill-Machine בתאריך 05-10-2006 בשעה 00:04.
|