16-09-2006, 20:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
קצת בשר מברזיל #2
למקום קוראים porcao שזה חזיר בפורטוגזית אך המקום מגיש בעיקר חלקים מובחרים של בקר.
בתחילת הארוחה מוגשים כיסוני בצק מטוגנים במילוי גבינה ואז מגיע בחור עם עגלת משקאות ומכין קפריניאה על בסיס קשאסה או וודקה לבחירתך.
בשלב השני, ניתן לטעום ממגוון המתאבנים מבר הסלטים החופשי שכולל ירקות - כולל מיני ארטישוקים מצוינים, דגים כבושים - אנשובי, סלמון, הרינג ועוד, סוגי גבינות - גבינות קשות בעיקר, כאשר כל הגבינות מופיעות כחריץ שלם שנחפר ממנו על מרכזו, נחתך לקוביות והוחזר פנימה כך שחריץ הגבינה משמש ככלי הגשה , שעועית שחורה, מגוון סושי, סשימי וכיו"ב, ביצי שלו ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם...
ולבסוף מגיע שלב הבשרים, השלב שלשמו התכנסו כאן, על כל שולחן יש כרטיס ירוק מצד אחד ואדום מצד שני, מלצרים עם שיפודים גדולים עוברים בין השולחנות וכל לקוח שכרטיסו ירוק זוכה לנתח מהשיפוד המדובר : סינטה, פילה מיניון, צלעות בקר, טלה, נקניות צ'וריסו, קוביות חזה עוף, נתח אנטריקוט משובץ בגבינה, תבשיל סינטה ובצל ברזילאי ועוד ועוד...
בבשר הלבן, הצ'וריסו והאנרטיקוט משובץ הגבינה לא נגעתי אך שאר המטעמים היו לעילא ולעילא עשויים במידה הנכונה ובעלי הטעם הנכון של בשר משובח.
מחיר התענוג כ 250 ריאל לארוחה לשניים + 5 קפריניאות שזה כ 500 ש"ח בערך
המחיר זהה למסעדה מז'אנר זה בישראל אך אין מה להשוות את הבשר, השירות, בר הסלטים והאווירה מסביב השונים עשרות מונים.
קצת תמונות - באמת קצת כי בשלב מסוים הנחתי את המצלמה בצד והתמסרתי למלאכת הבליסה
http://www.porcao.com.br/en/unidades/rios/default.asp
_____________________________________
הבלוג : http://www.ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff
© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי.
נערך לאחרונה ע"י The Cheff בתאריך 06-08-2008 בשעה 15:16.
|