17-09-2006, 13:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.04
|
|
זה כן כזה פשוט, מה שאתה צריך לעשות זה באמת ליזום, והודית שזו הבעיה אצלך.
הבעיה היא למצוא את האומץ ליזום, וגם אותו אתה יכול למצוא אם רק תחפש.
אל תתן לעצמך הקלות, כי זה לא עוזר, מנסיון. אני בן 26, יש לי רק קצת יותר נסיון ממך בחיים, אבל זה כנראה מספיק כדי לעשות הבדל.
אל תחפש בכח מה לא בסדר בחיים שלך, כי תמצא הרבה דברים שאתה לא אוהב. תשאף למצוא את הדברים שאתה אוהב לעשות, את נקודות האור, את הדברים שמסבים לך אושר ותדבוק בהם.
שיעורי רענון נהיגה זה דווקא רעיון לא רע בכלל, ואם זה מה שיעזור לך לצאת יותר - על אחת כמה וכמה.
אני לא מקבל את תירוץ התחבורה הציבורית הדלילה, מצטער, נראה לי שלו באמת חפצת בזה, היית יוצא יותר. זו לא בעיה לברר מתי כן עובר אוטובוס ולהתאים את לוח הזמנים שלך לזה של התחבורה הקיימת.
כבר קרה לי שנסעתי מחיפה לקריית שמונה כדי לבקר מישהי, או לירושלים לבקר חבר, שלא לדבר על נסיעות יומיומיות מחיפה לרמת-גן, ללימודים.
משמח לשמוע שיש לך חברים טובים שתומכים בך, ובכל זאת אני חושב שאתה צריך קצת יותר אינטרקציה עם אנשים. אם זה לא נעים לך, אתה מתבייש או לא אוהב את הסיטואציה, אתה יכול לעשות זאת בחברת החברים הטובים שלך. ללכת לסרט, לצאת לקניון, או סתם ללכת לטייל.
אז לסיכום, תנסה לחפש דברים שאתה נהנה לעשות, אולי יש דברים שטרם ניסית? גם התנסות זה משהו. מנסיון, אנשים עושים את ההבדל, אתה יכול להסתגר כמה שאתה רוצה ולטעון שאתה נהנה להיות לבד, מסתדר עם עצמך ובכלל הבדידות (או כל דבר אחר) נעימה לך, אבל בשורה התחתונה, אלו האנשים סביבך שיפקחו את עיניך ויתנו לך פרספקטיבה יותר טובה ונכונה על החיים, וזה לאו דווקא בדברים שהם יאמרו לך, אלא בדברים הקטנים שתשים לב אליהם, כמו התנהגות, כמו תשומת הלב שאתה מקבל.
הדברים הקטנים.
בהצלחה
|