לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-09-2006, 14:15
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
כתבה נפש תאומה

כל הזמן היא אומרת לנו כמה אנחנו דומים. בכל הזדמנות, בכל פעם שיוצא לשלושתינו להיות יחד. "אתם ממש נשמות תאומות, אולי הפרידו אתכם בלידה..." אני יודעת שלא, אבל לפעמים גם לי מתגנב איזה חשד ללב, אם לא היינו פעם, בגלגול קודם, זוג נשמות זהות.
מוזר, אבל אני כל כך רוצה את קרבתך. אני ממש משתוקקת שתרים לי טלפון, לצחוק איתך כמו פעם. להתבדח איתך על אותם הדברים שרק שנינו נבין, עם עקיצות פה ושם, וזריקת חלקיקי בדיחות שאין צורך לומר את סופן. במישור הקליל, אתה הכי מבין אותי בעולם. בכל הנוגע לבדיחות וחידודי לשון, למוזיקה שאנחנו אוהבים כל כך, ולחילופי מבטים, אתה שם איתי. פעם היית גם ביתר הדברים.
פעם היית אחד האנשים הקרובים לי ביותר. הייתי יכולה להגיד לך הכל. מאז הפעם ההיא במדבר, הכל כנראה פשוט התנדף. כנראה שיש מהלומות שקשה מאוד להתאושש מהן. לא יכולתי לסלוח לך זמן רב כל
כך, ובמקום אחר ישבת אתה וכעסת עלי. ושנינו היינו מרירים לאורך זמן, וצברנו כעסים וטינה אחד על השניה, ואנחנו לא מוצאים את המקום הנכון לפרוק. לפחות לא אני. אני כל כך אוהבת אותך, ואני לא רוצה לתת לעצמי יותר. אני יודעת ששוב, כמו אז, אני אפגע. אין פה מקום להתלבטות, אני רואה את זה מגיח מכל פינה כשאני איתך. ואתה מתנהג כאילו כלום, כאילו רואה דרכי. כאילו לא באמת אכפת לך. וזה צורב לי בלב, ושורף, וחורך. ולך לא אכפת. אתה תמשיך להתבדח ולהתלוצץ, לזרוק חלקיקי בדיחות. רק שהפעם לא יהיה שם אף אחד שיתפוס אותם.
אני כבר לא שם, תאום שלי.
אני לא מסוגלת לתפוס כל מה שאתה זורק. לפעמים זה כבד לי מדי.
כמה אני אוהבת אותך.

חזרה לפורום
ישן 09-09-2006, 15:33
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
קטע יפה עם הרבה אמוציות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "נפש תאומה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי chatulim
כל הזמן היא אומרת לנו כמה אנחנו דומים. בכל הזדמנות, בכל פעם שיוצא לשלושתינו להיות יחד. "אתם ממש נשמות תאומות, אולי הפרידו אתכם בלידה..." אני יודעת שלא, אבל לפעמים גם לי מתגנב איזה חשד ללב, אם לא היינו פעם, בגלגול קודם, זוג נשמות זהות.
מוזר, אבל אני כל כך רוצה את קרבתך. אני ממש משתוקקת שתרים לי טלפון, לצחוק איתך כמו פעם. להתבדח איתך על אותם הדברים שרק שנינו נבין, עם עקיצות פה ושם, וזריקת חלקיקי בדיחות שאין צורך לומר את סופן. במישור הקליל, אתה הכי מבין אותי בעולם. בכל הנוגע לבדיחות וחידודי לשון, למוזיקה שאנחנו אוהבים כל כך, ולחילופי מבטים, אתה שם איתי. פעם היית גם ביתר הדברים.
פעם היית אחד האנשים הקרובים לי ביותר. הייתי יכולה להגיד לך הכל. מאז הפעם ההיא במדבר, הכל כנראה פשוט התנדף. כנראה שיש מהלומות שקשה מאוד להתאושש מהן. לא יכולתי לסלוח לך זמן רב כל
כך, ובמקום אחר ישבת אתה וכעסת עלי. ושנינו היינו מרירים לאורך זמן, וצברנו כעסים וטינה אחד על השניה, ואנחנו לא מוצאים את המקום הנכון לפרוק. לפחות לא אני. אני כל כך אוהבת אותך, ואני לא רוצה לתת לעצמי יותר. אני יודעת ששוב, כמו אז, אני אפגע. אין פה מקום להתלבטות, אני רואה את זה מגיח מכל פינה כשאני איתך. ואתה מתנהג כאילו כלום, כאילו רואה דרכי. כאילו לא באמת אכפת לך. וזה צורב לי בלב, ושורף, וחורך. ולך לא אכפת. אתה תמשיך להתבדח ולהתלוצץ, לזרוק חלקיקי בדיחות. רק שהפעם לא יהיה שם אף אחד שיתפוס אותם.
אני כבר לא שם, תאום שלי.
אני לא מסוגלת לתפוס כל מה שאתה זורק. לפעמים זה כבד לי מדי.
כמה אני אוהבת אותך.

מתחיל עם תיאור אידיאלי ואוטופי של מערכת יחסים-ידיד וידידה או שמא חברה וחברה?.

ממשיך כמו רכבת הרים עם ירידה תלולה,והעברת מסר לבת הזוג על כך שהדוברת לא מוכנה יותר להיות הכותל,להיות הנפש התאומה,הגברת המיוחדת.

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר