לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2006, 02:16
  שלומקה שלומקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.06
שאלה בנוגע למנילה, שאלה בנוגע לגיבוש עוקץ\לוטר, ושאלה בנוגע לכושר גופני.

אני בעל פרופיל 82 זה להתחלה, אז לפני כשלושה חודשים בערך (אני חושב) קיבלתי מנילה קרבית.. בחרתי מה שבחרתי.. בסימון לדובדבן\צנחנים בחרתי 4..
אני מאוד מתחרט על כך.. כי לא שלחו לי גיבוש.. ועכשיו אני כן רוצה לעשות את הגיבוש לזה.. יש אפשרות לערער? יש משהו לעשות בנידון ?הייתי אמור להתגייס 19 בנובמבר אבל דחיתי בגלל לימודים לפני חודשיים שלחתי את הבקשה והיא התקבלה תוך שבועיים בערך, אגב דחו לי למרץ 2007 אם זה חשוב.

שאלה שניה שלי.. במנילה בחרתי לשרת בתפקיד קרבי - 5 ובחרתי באפשרות להתגייס לחטיבה 900 ברמה הכי גבוהה - 5
וכל שאר החטיבות ברמות ממש נמוכות בשביל להקטין את הסיכוייים להכנס לשם.. בחרתי בחטיבה 900 כי אני רוצה לצאת לגיבוש עוקץ\לוט"ר.. השאלה שלי ששמעתי מכמה אנשים שלא בטוח שיש גיוס ללוט"ר במרץ.. איך אני יכול לבדוק את זה? כי ממש לא בא לי להתגייס סתם לחטיבה.

שאלה שלישית... אני חצי שנה בערך לפני גיוס כמו שאתם יודעים ואני בעל כושר גופני טבעי בכלל לא רע.. בעיה שאני מעשן 2 קופסאות סיגריות ביום במשך חצי שנה או משהו כזה.. פוגע בי המון.. הכושר שלי ירד בצורה משמעותית.. אני עושה לדוגמא ריצת 2000 - 12 דקות או משהו כזה שזה ממש גרוע.. כפיפות בטן משהו כמו 40 מלאים בלחץ, ושכיבות סמיכה משהו כמו 20 בלחץ..
איך אני משפר את השיאים שלי? הרי אני רוצה לעשות את אחד הגיבושים ואני יודע שדרושים נתונים הרבה יותר גבוהים.. אם יש לכם טיפים בשבילי איך במהלך החצי שנה הזאת אני משפר את הכושר הגופני ..אשמח אם תתנו לי אפילו תוכנית מפורטת כמה פעמים לרוץ, לאיזה מרחק, באיזה קצב? הכל ממש חשוב לי..( לא לשכוח שאני במצב גרוע עכשיו ) כנ"ל איך אני יכול לשפר את היכולת שלי לעשות מרפקים ובטן ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2006, 03:04
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שלומקה שמתחילה ב "שאלה בנוגע למנילה, שאלה בנוגע לגיבוש עוקץ\לוטר, ושאלה בנוגע לכושר גופני."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שלומקה
אני בעל פרופיל 82 זה להתחלה, אז לפני כשלושה חודשים בערך (אני חושב) קיבלתי מנילה קרבית.. בחרתי מה שבחרתי.. בסימון לדובדבן\צנחנים בחרתי 4..

אני מאוד מתחרט על כך.. כי לא שלחו לי גיבוש.. ועכשיו אני כן רוצה לעשות את הגיבוש לזה.. יש אפשרות לערער? יש משהו לעשות בנידון ?הייתי אמור להתגייס 19 בנובמבר אבל דחיתי בגלל לימודים לפני חודשיים שלחתי את הבקשה והיא התקבלה תוך שבועיים בערך, אגב דחו לי למרץ 2007 אם זה חשוב. אם אתה מתגייס במרץ ישלחו לך זימון לגיבוש רק בסביבות נובמבר.. אז ככה אם לא קיבלת זימון אל תילחץ זה לא אומר כלום עדיין.. אתה יכול לנסות להתקשר ללשכת גיוס ולבקש מהם לשנות דרך הטלפון אני חושב שהם יסכימו וישנו לך לצנחנים-5..

שאלה שניה שלי.. במנילה בחרתי לשרת בתפקיד קרבי - 5 ובחרתי באפשרות להתגייס לחטיבה 900 ברמה הכי גבוהה - 5
וכל שאר החטיבות ברמות ממש נמוכות בשביל להקטין את הסיכוייים להכנס לשם.. בחרתי בחטיבה 900 כי אני רוצה לצאת לגיבוש עוקץ\לוט"ר.. השאלה שלי ששמעתי מכמה אנשים שלא בטוח שיש גיוס ללוט"ר במרץ.. איך אני יכול לבדוק את זה? כי ממש לא בא לי להתגייס סתם לחטיבה.

שאלה שלישית... אני חצי שנה בערך לפני גיוס כמו שאתם יודעים ואני בעל כושר גופני טבעי בכלל לא רע.. בעיה שאני מעשן 2 קופסאות סיגריות ביום במשך חצי שנה או משהו כזה.. פוגע בי המון.. הכושר שלי ירד בצורה משמעותית.. אני עושה לדוגמא ריצת 2000 - 12 דקות או משהו כזה שזה ממש גרוע.. כפיפות בטן משהו כמו 40 מלאים בלחץ, ושכיבות סמיכה משהו כמו 20 בלחץ..
איך אני משפר את השיאים שלי? הרי אני רוצה לעשות את אחד הגיבושים ואני יודע שדרושים נתונים הרבה יותר גבוהים.. אם יש לכם טיפים בשבילי איך במהלך החצי שנה הזאת אני משפר את הכושר הגופני ..אשמח אם תתנו לי אפילו תוכנית מפורטת כמה פעמים לרוץ, לאיזה מרחק, באיזה קצב? הכל ממש חשוב לי..( לא לשכוח שאני במצב גרוע עכשיו ) כנ"ל איך אני יכול לשפר את היכולת שלי לעשות מרפקים ובטן ?אם זה באמת חשוב לך להיכנס לכושר טוב אז אולי תנסה להוריד קצת את כמות הסיגריות שאתה מעשן ביום.. ותתחיל לרוץ כל יום אפילו.. כמה שאתה יכול עד שאתה מרגיש שאתה מתעלף עוד שנייה אם אתה לא מפסיק.. ככה אני עושה ולדעתי זאת השיטה הכי טובה להיכנס לכושר.. אני לא מומחה לכושר או משהו כזה ככ שתיקח את הדברים שלי בעירבון מוגבל והדב ר כי טוב שאתה יכול לעשות זה ללכת ולהתייעץ עם מאמן כושר.. עוד דבר חשוב תקנה לך נעליים טובות ונוחות שתוכל לרוץ איתם ולא תיפגע בבירכיים..ותעשה סטים של כפיפות בטן ומרפקים כל יום כמה שאתה יכול.. ואתה תראה תוצאות..

ישן 07-09-2006, 07:23
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "[QUOTE=שלומקה][indent]אני בעל..."

"אם זה באמת חשוב לך להיכנס לכושר טוב אז אולי תנסה להוריד קצת את כמות הסיגריות שאתה מעשן ביום.. ותתחיל לרוץ כל יום אפילו.. כמה שאתה יכול עד שאתה מרגיש שאתה מתעלף עוד שנייה אם אתה לא מפסיק.. ככה אני עושה ולדעתי זאת השיטה הכי טובה להיכנס לכושר.. אני לא מומחה לכושר או משהו כזה ככ שתיקח את הדברים שלי בעירבון מוגבל והדב ר כי טוב שאתה יכול לעשות זה ללכת ולהתייעץ עם מאמן כושר.. עוד דבר חשוב תקנה לך נעליים טובות ונוחות שתוכל לרוץ איתם ולא תיפגע בבירכיים..ותעשה סטים של כפיפות בטן ומרפקים כל יום כמה שאתה יכול.. ואתה תראה תוצאות.."

שירוץ כל יום?(על סמך מה אתה אומר את זה?,באיזה כושר הוא נמצא אתה יודע?,האם לא צריך לנוח?),עד שהוא מרגיש שהוא מתעלף?(עד שהוא מתעלף יש לך את הכסף לשלם פיצויים לבחור? לא נראה לי...)WTF אתה רוצה לגרום לו נזקים בלתי הפיכים?,וואלה אתה חושב שאתה עובד נכון?,ולא עובדים על שרירים כל יום כדי שתתקיים היפרטרופיה מיופיברילית סרקופלזמית השריר צריך לנוח בין 24 ל72 שעות!.

דבר שני רצוי לעסוק בפעילות אירובית 145 דקות בשבוע כאשר מתבצעים 3 אימונים של 48 כ"א,כמובן שצריך להתאים אותם לדרגת קושי ומאמץ למתאמן ספציפית.

ישן 08-09-2006, 01:08
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
אתה פשוט בנאדם מיוחד....
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי simon121 שמתחילה ב "אני מעדיף פשוט לצטט..."

עמוס אתה חרטטן אחושרמוטה... אני מתאמן הרבה מעל 148 דקות ואין לי שום פציעות ושום בטיח...
ולרוץ כל יום זה באמת לא בריא.... אבל תלוי במינון

ומה זה המילים המפחידות והמופלצות האלה מה? כדי להראות לנו שאתה יודע? איזה פלוץ אתה... זה לא רק ההודעה הזאתי זה עוד רבות ואחרות....

בקשר לפותח האשכול:
כדאי שתפסיק לעשן עזוב להוריד כמות, תפסיק.
ותתחיל להתאמן 3 פעמים בשבוע אימונים חזקים חדר כושר+ ריצות וכו'

לדעתי כדאי לך להתאמן 6 אימונים בשבוע כאשר אתה משלב 3 אימוני ריצה ו-3 אימוני כוח ואתה נותן לשריר שלך 24-48 שעות מנוחה (יום ריצה יום כוח וכו') זה קצת הורג וכדאי להיכנס לזה בהדרגה כדי להימנע מפציעות וזה די תובעני.. אבל שיהיה בהצלחה [אני לא מקצועי או משהו מנסיון אישי שלי שהתמדתי בתוכנית הזאת כחודש, זה אפשרי ולא פוצע, אבל מעייף]

ושמדברים ריצות כדי שתוציא תוכנית לכושר קרבי, יש באתרים השונים של צה"ל

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר