07-09-2006, 23:46
|
|
|
חבר מתאריך: 21.04.05
|
|
טוב,אני חייב להגיב שוב לנושא,חשבתי שמדריכי ומפקצי קורס החובלים נחשבים למעט יותר מקורסים אחרים בצהל והתאכזבתי קשות,אינני רוצה לעשות הכללות אבל המפקץ הסמשלב והמשלב ראויים לבוז אחד גדול,מדברים על קורס יוקרתי,ארוך,קשה ויקר ביותר.אנו כהורים מחנכים את ילדינו ללכת לטוב ביותר שיוכלו להגיע.מפקידים את ילדינו בידי חיל הים,מעודדים אותם,נוסעים לבקר אותם גם כשזה כרוך בשתי נסיעות בחודש מתל אביב לאילת במשך ארבעה חודשים,הילדים רואים את הבית פעם בחודש בלבד,ולמרות הכל אנו ממשיכים לתמוך ולעודד.ומה עושים בעלי התפקידים שם ??? החליטו שרירותית שלא לתת לילד לצאת בשבת כדי לפגוש את אחותו שהגיעה לביקור קצר בארץ,מה שאומר שיצא לו לראות אותה בשבת בבסיס בין 10.00 ל-16.00 וזה לשלוש שנים הבאות.הילד לפני סיום שלב,יש לי קשרים אישיים שיוכלו לשחרר אותו,איני מעוניין להפעיל אותם כיוון שאני לא רוצה לפגוע בהמשך דרכו בקורס,ואני שואל,טובי ילדינו בקורס חובלים ומי מנהל אותו???אני אפסיק לכתוב כי הנייר לא יסבול את מה שאני חושב עליהם ורוצה להגיד,חבל ועצוב שכאילו אנשים קטנים מדריכים בקורס כזה,אני מקוה שמישהו משם קורא את הדברים שנכתבים על ידי בעצב ובכעס רב וידע לטפל בנושא.כי כך ישארו שם רק הבינוניים ומטה.
|