01-09-2006, 16:08
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.02
|
|
מדריך לגיבוי סרט DVD- לנסות במיוחד אם לא הצלחתם עם תוכנה אחרת
אחרי שראיתי פה שבוע שעבר איזה 4 אשכולות ששאלו איך לגבות את הדיסק DVD שלהם, החלטתי לכתוב את המדריך הזה שהוא קצר ופשוט ואני מקווה שהוא יחסוך לאנשים שאלות בעתיד.
מדריך לגיבוי דיסק DVD
זאת תוכנה אחת מן רבות לגיבוי דיסקים אך יש לה כמה סגולות נוספות, לכן אם ניסיתם לגבות דיסק עם תוכנה אחרת ולא הצלחתם, אני ממליץ לנסות גם אם זו, אפשר כמובן גם ישר להתחיל איתה, תוכנה פשוטה מאוד וקלה לתפעול!
תוכנות דרושות: Megic DVD Ripper
כל תוכנת צריבה
במדריך הזה אני מראה רק איך להעתיק את הקבצי DVD- יש אפשרות של המרה ל AVI, SVCD וכד' שבהם אני לא נוגע במדריך זה.
1. פתחו את התוכנה ולחצו על לשונית ה- BACKUP
2. במידה ואתם רוצים רק את הסרט (בלי תפריט) אז תבחרו באפשרות השניה: "Copy Main Movie" אם אתם רוצים את הסרט + התפריט תדלגו עד לסעיף 3.
2.1 ובחלון שיפתח תסמנו גם את הכתוביות בעברית ובכל שפה אחרת שתרצו.
2.2 תעשו OK.
2.3 תבחרו איפה אתם רוצים לשמור את הסרט ע"י לחיצה על אייקון של התקייה או שתרשמו ידני.
2.4 תלחצו על START, עכשיו מתחיל תהליך העתקה למחשב.
כשהתהליך יסתיים כל מה שנשאר זה ללכת לספריה של הסרט ולהעביר את 2 התקיות (VIDEO_TS, AUDIO_TS) לתוך הנרו ולצרוב.
3. אם אתם רוצים את הסרט וגם את התפריט אז תבחרו באפשרות האחרונה: "Copy DVD Files".
3.1 יפתח חלון של בחירת קבצים, תלחצו על הכפתור: "Main Menu & Movie" ואז תלחצו OK.
3.2 תמשיכו משלב 2.4
אני מקווה שהמדריך באמת יעזור, וזהו בעצם המדריך האחרון שלי לזמן הקרוב, אני טס שבוע הבא לטיול בדרום אמריקה ל 8.5 חודשים!
אז חברה, רק תגובות טובות שאני לא אטוס עצבני!
נערך לאחרונה ע"י itaydvir בתאריך 01-09-2006 בשעה 16:12.
|