20-01-2005, 01:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.10.04
|
|
רק התחלתי לסרוק את האתר ואלה ההערות שיש לי עד עכשיו
אתר מעוצב נחמד מאוד, רק העיגול של הקישורים הוא *ממש* לא נוח (איך עשית את האפקט הזה שהכתב מתעקם בקצוות או שזה רק הדימיון שלי) תעשה תפריט נפתח אם כבר
לוקח לכל דף טונה של זמן להיפתח עד עכשיו לא נפתח לי מדריך 17 של 3D STUDIO MAX (ומדריך 1 רשום שהוא לא נמצא או משהו... למה לשים כפתור של מדריך אם הוא לא קיים?)
בטעינה תעשה איזה באר או משהו שרושם כמה נטען וכמה יש עוד לטעון....
הפס גלילה לא מספיק מובלט ולא שמים לב אליו (חושבים שהדף ניגמר) תוסיף MC שיופיע כשיש המשך ויודיע שיש עוד המשך או משהו בסיגנון.
חוץ מזה הפס גלילה מזיז מהר מדי את הטקסט
הסתכלתי במדריך של פלאש, ואני ממש חולק על צורת הלמידה שלך, אחד אתה מתחיל ישר בלתת ללומד המתחיל הרצאה על עבודה נכונה אבל הוא אפילו לא יודע מה זה MC מה זה במה, הוא עוד לא ראה כלום, אתה מתחיל גם עם הסבר שלכל דבר יש "מחסנית" של משתנים, זה בכלל לא נכון, כל תכנת מתחיל יגיד לך שמחסנית בתיכנות זה משהו אחר לגמרי! ואז אתה סתם מבלבל אותו. חוץ מזה אני חושב שלא כדאי להנחית המון עובדות על משתמש חדש שעוד לא יודע להזיז אובייקט. זה יגרום לו לברוח מהלימוד...
וחוץ מזה עבודה נכונה זה גם להגדיר CLASS להכל ולהשתמש רק בCLASSים, אין צורך בכלל לצייר על הבמה אלא רק ליצור סמלים כי עבודה נכונה זה לתכנן הכל בתיכנות ובכלל לא להתיחס לבמה, עבודה עם CLASSים ועם הורשות וכו' מייעלת את הקוד, עושה אותו נוח וקריא יותר ונותנת לך גמישות שלא תיאמן, למה שלא תגיד לו את זה על השיעור הראשון?
למה אתה בכלל אומר לו על האפשרות להצמיד קוד ל MC, הרבה יותר נכון לרשום הכל על הפריים עצמו ולהצמיד את הפקודות לMC ע"י אבנטים, זאת התחלה של עבודה נכונה.
בקיצור מה שאני מראה לך כאן זה שאל תרצה על עבודה נכונה לפני שבנאדם יודע מה זאת עבודה לא נכונה וסובל מהבעיות שלה.
(ד"א תגי HTML זה XML ... תקרא לחמור בשם שלו (כמו שהמנחה שלי באוניברסיטה תמיד אומר))
עוד משהו, עבודה עם טקסטים אורכת המון זמן יחסית לעבודה על דאטאבייס, כדאי שכשיהיה לך שרת שתומך בPHP וmySQL שתשנה את זה ככה שיהיה לך מאגר נתונים, את הטקסטים תישאב ממנו ע"י פנייה לדף PHP עם העברת המשתנים המתאימים. זה יהיה הרבה יותר מסודר מהיר ודינאמי.
נערך לאחרונה ע"י Rutasashi בתאריך 20-01-2005 בשעה 01:03.
|