בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי f-22 שמתחילה ב "מישהו יכול להזכיר לי מה השגנו..."
הוכחנו,פעם אחר פעם-למרות בעיות הלוגיסטיקה ובנוסף לבעיות נוספות,שלוחמי צה"ל,קשה ככל שיהיה-מסוגלים לעמוד אל מול כל איום,למרות ההגבלות והקשיים שהוצבו בפניהם.
השגנו תמיכה,גם אם מזערית,ולגיטימציה למערכה זו.
השגנו מס' הישגים שאינם מפורסמים בתקשורת,וככל הנראה נמנע מצב עתידי(בתקווה גדולה) דומה.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי EagleWatch שמתחילה ב "הוכחנו,פעם אחר פעם-למרות..."
ואני מקווה שהמלחמה הזאת העירה את מערכת הביטחון . כי היו הרבה ליקויים במערכה הזאת וצריך לדעת איפה היינו טובים ואיפה פחות , ומי התפקיד שלו מתאים לו ומי לא .
אמרתי מערכה ולא מלחמה כי יש לי הרגשה שהמלחמה לא נגמרה .
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי f-22 שמתחילה ב "ואני מקווה שהמלחמה הזאת העירה..."
היא רק החלה-וחוליות ה"חיזבאללה" הן שלב הפתיחה לכיוון עימות עתידי עם סוריה ואיראן.
המסקנות וההחלטות גובשו-השאלה אם הן יבוצעו ויישפרו את מערך צה"ל,ההנהגה הפוליטית והצבאית.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי f-22 שמתחילה ב "צבא לבנון יחל להיערך בדרום אחרי חצות; חיזבאללה ימשיך לשאת נשק, לא בפומבי"
חחח בדיוק רציתי לשאול בקשר לזה!
בכל אופן, רואים שוב ושוב כמה שהאו"ם עם ההסכמים שלו שווים ל***, בהתחלה היה הסכם של פירוק חיזבאללה מנשקו, עכשיו אין וכבר מדברים שמותר לשאת נשק אבל רק בכיסים.
זה כבר דיון לפורום פוליטיקה ואקטואליה.
בקשר לטנקים, מישהו יכול להגיד מה כמות הטנקים הנמצאת בידי צבא לבנון?