17-08-2006, 21:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.08.06
|
|
לצערי אני מאוד עסוק בזמן האחרון כך שלא יוצא לי להכנס תכופות
בקשר לNETSH
זו היא פקודה שמאפסת את כל רכיבי התקשורת שלך בינהם TCP\IP ואל רכיבים הנכללים במערכת ההפעלה שלך, לפעמים למערכות הפעלה כאלו ואחרות יש קבצים כאלו ואחרים אשר פגומים וגורמים לאי יציבות הפרוטוקולים השונים, ביצוע NETSH עלול לגרום לערור קשה יותר של אותם "באגים" עד לקריסה של המערכת....דבר נוסף :
ברגע שאתה מחובר לנתב (ראוטר) ומגדיר בו את פרמטרים החיוג שלך, בעצם מה שקורה זה שהחייגן מחייג דרך המודם ויוצר תקשורת, לצורך העיניין בשלב הזה אתה יכול לנתק את המחשב מהראוטר ועדיין מבחינת ספק האינטרנט שלך אתה "מחובר" ספק האינטרנט שלך מחליף לך את כתובת הIP היוניטי שלך (יחודית לך בכל העולם) אך ורק בעת התנתקות והתחברות, בעצם יותר נכון ברגע שאתה מבצע גישה מחדש לDHCP של ספק שירותי האינטרנט אותו SERVICE מספק לך IP unity חדש, כל מצב אחר לא יניב אספקת IP חדש ע"י הDHCP של הספק,
כל אותם פקודות שעשית או לא עשית יגרמו לך להתנתק מהDHCP ברשת הפנימית שלך.....ולקבל IP פנימי חדש, הIP שאתה רואה בעצם הינו IP פנים רישתי ולא ציבורי סביר להניח שמה שאתה רואה שכאילו מוגדר למחשב זה משהו בסיגנון :
192.168.0.100/199(לרוב ביידיפולט זה בין 100 ל199 אני מדבר על האוקטטה האחרונה באייפי, אך למעשה מלבד הNET ID (במקרה הזה 192.168.0) זה יכול להיות כל מספר....)
או לחילופין 10.0.0.X שוב על אותו רעיון כמו המצב הקודם,
כדי לראות את הIP הציבורי שלך ללא כניסה לממשק הראוטר שלך, אתה יכול להעזר באחד האתרים לדוגמא :
http://www.whatismyip.com
וכך תראה את הIP שלך שרואה העולם, כדי להחליף את הIP הזה שלמעשה הוא הוא הIP שמציג אותך בפני העולם, הכי פשוט והכי קל תכבה ותדליק את המודם\נתב (עדיף מודם, כי לפעמים יש לג בדיסקונקט והמודם עלול להשאר מחובר בזמן שהנתב עושה RESTART)
לעוד עזרה או שאלות תרשום לי ואני מבטיח לענות רק תהיה סובלני :-) מקווה שעזרתי לך מעט
|